onsdag den 1. juni 2011

Haven lige nu. . .


Der sker virkelig noget i haven nu. . Min mands geoginer er ved at blive rigtig store nu, tænk om en måneds tid kan man nok plukke de første blomster:-)vi har lagt en masse nye farver i år så det bliver rigtig spændende at se dem. Vores ferskentræ er også fyldt med de sødeste små frugter, uhmm glæder mig. Jeg fik bl.a en squashplante til mors dag:-) den trives rigtig godt og som i kan se, er der allerede nogen på vej. Endelig er der vores klematis som er blevet plantet om i år, den har i ti år stået på en lidt kedelig plads i baghaven, det ser ud som om den kan lide at stå på terrassen, den er i hvert fald sprunget ud nu. Jeg har fire dage fri nu, det er skønt og de skal bruges på at slappe af, besøge nogle af vores gode venner samt være sammen med familien. Måske når vi også et par loppemarkeder og et dyrskue? Ha en skøn dag:-)

5 kommentarer:

 1. Mine squashplanter er ikke så langt fremme, men de blev også sået direkte i jorden. Vi skal nok leve af squach hele sommeren og efteråret :-) En plante kan jo forsørge en hel familie, og jeg har mange planter :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder da godt, jeg har aldrig haft en før:-)men det er da en dejlig grøntsag man kan bruge på mange måder:-)

  SvarSlet
 3. Din clematis er underskøn - sådan en stod der ved hoveddøren i barndomshjem.
  Og fersken, du er vel nok heldig, eller I er dygtige, at I kan få mange spændende ting til at gro. Her ville de nok blive ædt af rådyrene :-)
  Ha' en rigtig dejlig kristihimmelfartsdag, klem!

  SvarSlet
 4. Jeg tror mest det er held;-)men dejligt er det:-)Du må også ha en rigtig dejlig dag. Klem:-)

  SvarSlet
 5. WOW! Så sommerlig hagen din ser ut, her har det langt fra kommet så godt i gang. Men jeg bor nok alt for langt nord til å kunne nyte at blomster og grønnsaker har kommet så langt. Må nok vente en måned til :0)

  gOD HELG!

  SvarSlet