onsdag den 8. juni 2011

En halv fridag:-)


Lidt uventet fik jeg pludselig en halv fridag:-)straks måtte den jo bruges til noget hyggeligt;-) vi blev hurtigt enige om, at vi ville køre en tur til Karrebæksminde som jo kun ligger et kvarters kørsel væk. Dernede laver de verdens bedste is skal jeg hilse og sige, de er stærkt vanedannende. .bagefter gik vi selvfølgelig en lang tur dernede, der er lige blevet opført en utrolig smuk havnepromenade. Det er vanvittig flot lavet og især de kæmpe granitblokke der ligger langs hele promenaden er meget smukke og fascinerende at se på synes jeg. I det hele taget er der skønt dernede og efter sådan en tur føler man at batterierne er ladt op igen. Rigtig god aften til jer der læser med:-)

5 kommentarer:

 1. Der er vel nok smukt på havnepromenaden i Karresbæksminde - den minder meget om den, vi har i lystbådehavnen i Frederiksværk. Det er skønt pludselig at få en halv fridag, og jeg gætter på, at isen var en succes :-)
  Klem!

  SvarSlet
 2. Ihh altså, hvor ser de is alt alt for lækre ud og så med GUF...mums, mums og mums:0)
  Dejligt med en uventet ½ fridag - den nyder man næsten mere end en planlagt :0)
  Uha, det er så flot ved Karrebæksminde - svigermor bor jo også i Næstved, så vi har været derude et par gange på restaurant med efterfølgende gåtur :0) Dejligt sted!
  Skøn snart pinseferie til dig og knus s*følig

  SvarSlet
 3. Der er flot i Karrebæksminde. Har familie der bor der :-) Vi smutter snart derop, og ser det hele ved selvsyn :-)
  Og hvis ikke jeg tager meget fejl, så skal Allan have sig en is, måske hopper jeg med på vognen, når man kan få dem uden vaffel, det er nemlig ikke lige mig, hellere et bæger :-)

  SvarSlet
 4. Madame: Uventede fridage er jo altid dejlige, også de halve:-)og isen smagte skønt:-)Klem:-)

  Lotte: Så kender du sikkert bagerens is;-)de er bare super gode. Hyggeligt at du også kommer der engang imellem:-)også knus og god pinseferie til dig:-)


  Pia: Det er bestemt et besøg værd,det er blevet så flot. Jeg kan høre du har det ligesom mig med is;-)jeg foretrækker dem også uden vaffel:-)

  SvarSlet
 5. Der er dejligt i Karrebæksminde, var på et kort visit for et par år siden.Dejligt med uventet fri...og uhmmm lækker is..;-D

  SvarSlet