lørdag den 18. juni 2011

Våde lopper. . .


Som tidligere nævnt kan vi godt li at gå på loppemarkeder, idag var turen kommet til Vetterslev Høm Gymnastikforenings årlige marked. Desværre piskede regnen ned, så folk måtte kæmpe sig rundt bevæbnet med paraplyer og iført regntøj! Værst var det for de frivillige der havde fået fornøjelsen af en udendørs stadeplads. . Vejret holdt imidlertid ikke for alvor nogen tilbage og der blev handlet på livet løs:-) på vejen hjem kom vi forbi et lille privat loppemarked hvor de havde de skønneste køer, tillidsfulde og nysgerrige, synes lige i skal se dem:-)god lørdag til alle:-)

5 kommentarer:

 1. God lørdag til deg også, håper søndag kommer med nydelig sommervær....

  SvarSlet
 2. hej
  Håber i fandt nogle gode loppefund... Min søde kærste var frivillige deroppe idag, og puha hvor var han både våd og træt, da han kom hjem.
  Husk imorgen søndag er det i Lynge der er gode loppefund.
  God aften
  Louise

  SvarSlet
 3. Fru Tunheim: Tak skal du ha og i lige måde,vi krydser fingre for bedre vejr i morgen:-)


  Louise: Det må virkelig ha været en drøj omgang for din kæreste, synd det var sådan et vejr. Jo tak vi fandt da et par ting og tak for tippet, det må vi prøve. Rigtig god aften:-)

  SvarSlet
 4. Det ser hyggeligt ud - skønne billeder også af de smukke dyr! Jeg går også meget gerne på loppemarked i regnvejr, men der sætter min husbond grænsen :-)
  Klem og en go' aften til dig!

  SvarSlet
 5. Madame: Jeg tror min mand har det lidt ligesom din;-)men det er nu også hyggeligere i solskin:-)Klem og en rigtig dejlig søndag til dig:-)

  SvarSlet