tirsdag den 21. juni 2011

Dejlige ting på vej. . .På vores daglige runde i haven i går aftes, gik vi og talte om, at selv om vi ikke har køkkenhave og mest satser på blomster, har vi egentlig mange spiselige ting i vores have. . i dag plukkede vi vores første agurk, den lever bestemt ikke op til kravene for "agurkfacon" men den smagte fantastisk:-) der er massevis af tomater , fersken, squash, brombær, blommer og kirsebær på vej og så har vi plukket det første hindbær idag:-) derudover har vi masser af krydderurter, især mynte! Den breder sig helt vildt, det gør dog ikke noget, da vi bruger den til mange ting. Den er rigtig god i f.eks. hakket kød og ikke mindst til forskellige sommerdrinks;-)

9 kommentarer:

 1. Uhmm det var da også en masse gode spiselige ting..;-D

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det lækkert, at I har så mange spiselige ting i haven :-) Det kan jeg desværre ikke sige vi har - det bliver kun til æbler, kirsebær og forskellige krydderurter. Jeg kan ikke huske, om du har et drivhus?
  Klem og rigtig god tirsdag.

  SvarSlet
 3. Ih, hvor har du en hyggelig blog :-) Jeg måtte lige kigge ind hos dig efter at have læst dine kommentarer et par steder.
  Det var første, men bestemt ikke sidste gang,jeg kom forbi her.
  Hvor skønt, at du har så mange ting i haven - det ville jeg også gerne have, men jeg ved, at jeg ikke gider arbejdet, der naturligt hører med ;-)

  SvarSlet
 4. Uhm, mine naboer har drivhus og er flinke til at dele deres høst. Det smager bare bedre, end det man køber :)

  SvarSlet
 5. Rejen: Ja, det bliver vist et godt haveår:-)

  Madame: Det er faktisk også første år vi har taget os sammen til at ha tomater og agurker men hyggeligt er det:-)nej vi har desværre ikke drivhus men tror vi skal ha et til næste sommer. Klem og rigtig god aften:-)

  Mommer: Tak for de pæne ord, du er altid velkommen:-) ja det fører jo lidt arbejde med sig med have men det er nu også hyggeligt. Heldigvis er min mand også meget haveinterresseret:-)

  Malene: Skønt med sådan nogle naboer:-)jeg synes også det smager meget bedre:-)

  SvarSlet
 6. Mmmm.. Der bliver meget at smage på snart.. Men vores agurker har snart overhalet dine, Mor ;)

  SvarSlet
 7. Ja jeg så godt at de haler ind på vores;-)måske vi skulle lave en lille agurke konkurrence senere på sommeren:-)

  SvarSlet
 8. Hvor fint du har det her inde hos dig... :-)

  Jeg kigger mere og læser "igennem", når jeg har lidt mere tid. Jeg sidder lige med deadline på ét af mine blade, så det kommer i første række.

  Sikke mange dejlige spiselige sager - jeg har faktisk aldrig smagt en hjemmedyrket agurk. Er de svære at dyrke? Jeg prøvede mig med tomater sidste år, og det var ikke den store succes.

  Krydderurter elsker jeg, og jeg har også mynte her. Jeg bruger den til hvad som helst - i dag fik vi kartoffelsalat (igen), og der kommer altid lidt hakket mynte i. Og bierne er jo vilde med mynte. Alene det er årsag nok til at have den i haven, synes jeg... :-)

  SvarSlet
 9. Tak skal du ha,hyggeligt du læser med her:-)det er rimelig nemt at dyrke agurker synes jeg også selv om vi ikke har drivhus,dem man dyrker selv smager altså også ti gange bedre.

  God ide med mynte i kartoffelsalaten, det må jeg prøve:-)

  SvarSlet