fredag den 24. juni 2011

Rønnebæksholm og Næssi.


Vi havde inviteret hele flokken, børn, svigerbørn og barnebarn til grill Sankthans aften, vejret var heldigvis dejligt her, så vi kunne sidde ude og nyde det. Da vi havde spist gik turen til Rønnebæksholm som ligger lige i nærheden, der har de senere år været sankthansfest og det er nogle rigtig gode arrangementer de holder. I år var det Næssi, næstveds maskot der skulle optræde for børnene sammen med Ulla Abdulla, vores barnebarn Daniel er helt vild med Næssi, så det var lige noget for ham:-) til Rønnebæksholm hører også en stor herregårdshave som virkelig er et besøg værd. Der dyrkes næsten alt hvad man kan tænke sig af grøntsager og blomster. Det er så flot og et meget smukt skue, især lidt senere på sommeren når tusindvis af dahlia, solsikker m.m. blomstrer. Haven er åben året rundt og det er helt gratis:-)

2 kommentarer:

  1. Åh, det lyder vel nok dejligt - lige noget for en lille mand mand som Daniel, vil jeg tro. Jeg har ikke hørt om Rønnebæksholm før, men nu vil jeg være lidt mere opmærksom på, hvad der sker på Sydsjælland.
    Ha' en rigtig god weekend, klem!

    SvarSlet
  2. Madame: Ja du kan tro han hyggede sig:-)men stedet i sig selv er også dejligt, der er hele tiden skiftende kunstudstillinger i hovedbygningen. Rigtig god weekend. Klem:-)

    SvarSlet