tirsdag den 7. juni 2011

Fra brunt til gråt.


Sidste år døde min mands lillebror i en alder af kun 47 år. . det var meget trist, man synes det er så uretfærdigt når nogen kun får lov til at leve så kort. Min mand og jeg arvede disse to møbler efter ham og de betyder selvfølgelig noget særligt for os. De var imidlertid ikke så pæne i træet og passede ikke så godt til den mere lyse stil vi har. Vi valgte at sende dem til en utrolig dygtig møbelkonservator som har givet dem den helt store tur, de fremstår nu utrolig lækre i deres nye lysegrå farve synes vi:-)

3 kommentarer:

 1. Det er vel nok blevet smukt! Jeg havde ikke tænkt på, man kunne shine møbler op så flot, som det er gjort her. Jeg arvede et gammelt mørkt chatol, som jeg solgte - men det var fint, du kunne se muligheder.
  Hvor er det dog trist, at din mands bror døde så ung!
  Klem

  SvarSlet
 2. Sikke en forskel :0) Hvor er møblerne blevet utrolig flotte og tidssvarende - kan godt forstå I valgte at ændre farven - passer jo perfekt nu :0)
  47 år - det er jo ingen alder og alt alt for tidligt - verden er nogle gange uretfærdig - men godt I har et dejligt minde fra ham, I kan kigge på hver dag!
  Sender mine bedste tanker og knus

  SvarSlet
 3. Madame: Vi er også rigtig glade for dem,af flere grunde selvfølgelig:-)ja det er uhyggeligt så hurtigt kræft kan rive et menneske bort. .Knus:-)

  Lotte: Ja, jeg synes også de passer meget bedre nu og som du siger har vi et dejligt om Henning:-)Knus:-)

  SvarSlet