tirsdag den 14. juni 2011

Tid til hyldedrik:-)


Er der noget så dejligt og sommeragtigt som at lave hyldedrik? Sidste år var jeg for sent ude og nåede det lige præcis ikke! Men i år skal jeg ha lavet en hel del flasker. Jeg elsker den der duft der kommer når man hælder det kogende vand på, det minder mig på en eller anden måde om min barndom:-)jeg synes også lige i skal se vores kæmpestore fine valmuer, de varer så kort men er utrolig smukke lige nu. Rigtig god aften til jer der læser med:-)

7 kommentarer:

 1. Det er en dejlig forfriskende drik. Jeg har også gang i årets første produktion :-)

  SvarSlet
 2. Uhm, sikke fine valmuer du har - det er en meget flot farve! Jeg ville ønske, jeg kunne tage mig sammen til at lave hyldeblomstdrik, det smager nemlig skønt! Vi har masser af hyldebuske i haven, der har sået sig selv, og jeg laver gerne saft og suppe af bærrene.
  Klem :-)

  SvarSlet
 3. Har aldrig forsøgt mig udi hyldedrik - men det ser spændende ud :0)
  Hold nu op, hvor er dine valmuer flotte - sikke en farve - WAW!
  Knus

  SvarSlet
 4. Pia: Ja det smager rigtig godt,dejligt at ha et par flasker i køleskabet:-)


  Madame: Det er jo også dejligt med hyldebærsuppe, rart at man kan bruge både blomsten og bærrene. Jeg synes bare det er så dejlig nemt med hyldeblomstdrikken:-)Klem:-)

  SvarSlet
 5. Lotte: tak skal du ha, ja de er fine ikke? Du kan roligt prøve hyldeblomst drikken, det er super nemt og sjovt at lave:-) Knus

  SvarSlet
 6. Dine valmuere er smukke, min hyldedrik skal på flasker i morgen..

  SvarSlet
 7. Mette Lykke:tak skal du ha, dejligt at høre at du også har gang i produktionen:-)

  SvarSlet