fredag den 17. juni 2011

Så er der blomster:-)


Hver sommer de senere år, har min mand solgt buketter fra haven ude på vores fortov. Vi bor i et villakvarter, stille og roligt men på et hjørne så der kommer rigtig mange forbi hver dag. Det hele startede med, at et par ældre damer fra et nærliggende plejehjem var inde og se vores have og fik en buket med da de gik. De var begge to meget begejstrede og fortalte at de savnede deres egne haver og ville ønske man kunne komme forbi og købe en lille buket i ny og næ. Vi syntes faktisk det var en meget sjov ide og siden har der været mange der har glædet sig over en smuk lille buket til en 20,er. Det er mest dahlia min mand bruger i sine buketter men mens vi venter på dem, kan morgenfruerne fint bruges:-)

13 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt med morgenfruer i en buket! Og en rigtig god idé, at I sælger buketter, når I har så mange blomster.

  Der ville ikke være meget at lave buketter af hos os i øjeblikket - men entreen lyser op med sine blå pragtsnerler :-)
  Klem!

  SvarSlet
 2. Fed ide!
  Jeg overtager ikke ideen, da vi bor for enden af en blind vej:)

  SvarSlet
 3. Madame: Det er rigtig hyggeligt i hvert fald:-)det er også første år at vi har været igang så tidligt, der er utrolig mange blomster i haven allerede. Det er en rigtig god ide med dine fine snerler:-) Klem!  Kisser: Det er en sjov hobby men beliggenheden skal selvfølgelig være til det;-)

  SvarSlet
 4. En god idé :-) Vi bor på en blind vej ude på landet, så der kommer ikke rigtigt nogen forbi.
  For mange år siden bandt jeg kranse og lavede kirkegårdspynt, og stillede et par stykker op, sammen med andre håndlavede juleting.

  SvarSlet
 5. Hyggeligt indlæg, Mor. Jeg elsker når fars buketter kommer frem hver sommer - det var godt vi fandt "bananvognen" til ham. Jeres morgenfruer står så smukt i vores stue. Glæder mig til mine egne kommer frem også :)

  SvarSlet
 6. Pia: Ja det er jo lidt svært når man bor ude på landet, men hyggeligt at du laver kranse og anden pynt:-)


  Mette: Han er også utrolig glad for den:-)godt i fandt den til ham. Godt morgenfruerne står fint, jeg er sikker på det ikke varer længe med jeres egne:-)

  SvarSlet
 7. Gid jeg lige kom forbi :-) jeg ville elske sådanne buketter :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det en sød og hyggelig idé. Jeg ville helt klart købe en buket, hvis jeg kom forbi, for jeg nænner ikke at klippe i min have.
  Hilsen Hanne
  http://hanneihaven.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Lene: Det er jeg glad for at høre, velkommen her på bloggen:-)


  Signe: Tak for det og velkommen til:-)


  Hanne: Det forstår jeg udmærket;-) min mand får også kun lov til at plukke de blomster der er dyrket til formålet:-)velkommen til, glæder mig til at følge din blog:-)

  SvarSlet
 10. Sikke en god ide......hvem vil ikke gi´en 20er, for sådan en fin buket!

  God lørdag!

  SvarSlet
 11. Betty: Det er i hvert fald en pris de fleste kan være med på:-)rigtig god lørdag til dig:-)

  SvarSlet
 12. God ide`.
  Fine buketter.
  Vi bor langt ude på landet men tæt på en vej med meget trakik. Jeg sælger ikke buketter, men jeg har et stykke jord, hvor jeg planter overskuds planter fra min have og forsøger at sælge dem. Jeg bytter også gerne med ny planter.
  Det hygger jeg mig med.

  SvarSlet