søndag den 25. september 2011

Oslo tur retur:-)


Vi har netop været på en skøn tur til Oslo sammen med nogle rigtig gode venner:-)
Alt gik lige efter planen, vejret var fantastisk, maden super god, masser af sjove oplevelser og rigtig godt selskab, så kan man jo ikke forlange mere.
Vi har været på minicruise til Norge før men denne gang fik vi virkelig set en masse af oslo. Selve byen er jo rigtig smuk med sine flotte bygninger og dejlige lidt gammeldags charme. Vores venner ville have os med op på Holmekollen og det var bestemt en god ide! Der var simpelthen så smukt deroppe og alene turen derop var fantastisk køn. Det var meget imponerende at se det kæmpe skisportsanlæg med sin store udspringsrampe, at nogen tør hoppe ud der! Der var også en ski simulator hvor man kunne få en fornemmelse af hvordan det føles. Min veninde og jeg skulle selvfølgelig prøve og hold op hvor var det sjovt! Man følte virkelig man stod på ski ned af bjergene og sprang ud fra rampen. Det er simpelthen lavet så godt med lyde, bevægelser( man står nærmest på hovedet indimellem) og vind i håret og det hele. Det kan virkelig anbefales at prøve en tur hvis man kommer på de kanter:-)Efter den lidt vilde oplevelse, sluttede vi af med en drink på Aker Brygge, der var helt vidunderligt og solen bagte så man troede vi var i spanien. Nåh men nu må jeg vist ud og lave lidt sund aftensmad;-)de sidste par dages ta selv borde skulle jo nødigt sætte varige spor:-) fortsat god søndag aften.

8 kommentarer:

 1. Skønt i have en super tur ;0) glæder os til at vi kan hygge lidt længere tid en anden dag ;0)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en skøn tur, I har haft, og dine billeder er meget smukke! Jeg har desværre kun været på gennemrejse, når jeg var i Oslo - straks videre til skisportssteder, og det er jo synd! Klem og ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 3. Tina, ja det må vi helt bestemt snart gøre:-)det var rigtig hyggeligt hjemme hos jer. Knus

  Madame:Oslo er bestemt et besøg værd men skisportsstederne er jo heller ikke dårlige:-)Ha en rigtig dejlig aften, Klem:-)

  SvarSlet
 4. Det ser skønt ud. Sådan en tur kunne jeg godt lige klare.

  SvarSlet
 5. Det lyder sjovt med den simulator, som ikke var der, sidst jeg var på Holmenkollen.
  Må prøves næste gang :-)
  Jeg har prøvet en fiskerbådssimulator, hvor jeg blev søsyg af at stå helt stille. Yderst pinlig oplevelse...

  SvarSlet
 6. Malene: Det kan også varmt anbefales:-)det var rigtig dejligt.

  Ellen: Det var super sjovt, utrolig virkeligt! Det lyder morsomt med den fiskerbådssimulator;-)

  SvarSlet
 7. Smukke billeder, det lyder til at have været en dejlig tur...Lyder sjovt med skisimulator og det har været et fantatisk vejr...;D

  SvarSlet
 8. det ser da bare rigtig hyggelig ud, Det er en rigtig smuk tur til Olso især når man sejler ind. Ha en dejlig dag klem.

  SvarSlet