mandag den 19. september 2011

Linedance og små gaver:-)


Dejligt, jeg fik fri allerede kl.14 idag og så på en mandag:-) jeg benyttede lige chancen for at køre et smut ind til byen og finde en lille ting til en lille pige der fylder 1 år i morgen. Jeg kunne ikke stå for disse søde små bolde, de ser så hyggeligt gammeldags ud synes jeg:-)
Mandag er også dansedag her hos os. Efter et års pause, er vi atter begyndt til linedance igen. Det er bare super dejligt at være tilbage i den gamle klub og det er virkelig en sport der både giver sved på panden men sandelig også smil på læben:-)det er faktisk umuligt ikke at blive glad af det( hvis man ikke er det i forvejen;-)) Ha en dejlig mandag aften.

6 kommentarer:

 1. det er nogle fine bolde, de skal nok gøre lykke...at danse kan man jo kun blive glad af, god fornøjelse..;D

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne bolde - de to af dem minder mig om min barndoms dejlige Rasmus Klump bøger :-) Og så lyder det skønt med jeres linedance! Ja, jeg kan tænke mig det er en rigtig god form for motion, og så er det flot at se på.
  Klem og ha' en rigtig god aften!

  SvarSlet
 3. Tak i lige måde :-) Det bliver nemlig en dejlig aften. Vi er også snart på vej ud ad døren til vores danseaften, hvor vi plejer at få rørt både ben og lattermusklerne :-)

  SvarSlet
 4. Rejen: Tak for det, ja dans er en rigtig positiv sport:-)

  Madame: De minder også mig om Rasmus Klump bøgerne:-)Ja, Linedance er rigtig god motion og sjovt samtidig:-)Du må også ha en dejlig aften, klem:-)

  Pia: I må også ha en rigtig god danseaften så:-)

  SvarSlet
 5. Det må være dejlig t få fri så tideligt, sikke nogle dejlige bolde, der skal jo ikke så meget til at gøre glæde i den aldre. knus

  SvarSlet
 6. Louise: Det sker nu heller ikke så tit;-)ja i den alder er alting jo bare sjovt:-)Knus.

  SvarSlet