søndag den 11. september 2011

Skønne dyr:-)


Igår var vi en tur på landet og besøge min mor, søster og niece:-) vores datter og svigersøn var også med.
Som sædvanlig havde vi nogle rigtig hyggelige timer sammen og der blev snakket og hygget, drukket kaffe og spist lækre kager:-). Hvis der er nogen af jer der står og mangler en yndig lille killing er der mulighed for det her! De har lige for tiden flere killinger der søger gode blivende hjem. De var simpelthen så skønne at iagttage som de sprang rundt og legede med alt hvad der rørte sig:-) Jeg synes også lige i skal se Eddie min søsters hund, han er så simpelthen så herlig og laver de skønneste ansigter;-)rigtig god søndag til jer der læser med!

5 kommentarer:

 1. Eddie er slet ikke til at stå for.

  SvarSlet
 2. Ønker mig en hund som Eddie, forstår altså ikke du er så slank, smil med alt den kage i spiser... det lyder som om i havde en rigtig dejlig dag. knus

  SvarSlet
 3. Ja, det er da nogle skønne dyr - jeg kan slet ikke stå for dyrebilleder, og Eddie er en rigtig charmetrold :-) Jeg ville ønske, vi kunne have flere katte, men Sofus og Miss Mis er ikke helt enig med mig ;)
  Klem og ha' en dejlig søndag aften!

  SvarSlet
 4. Malene: Nej han er ret nuser:-)

  Louise: Han er også en rigtig sød hund. ;-)det er nok fordi vi lever(forholdsvis) sundt til hverdag:-). Knus

  Madame: Sådan er det også her,jeg havde såmænd gerne adopteret et par stykker. .jeg tror bare ikke drengene ville ta det så pænt;-) Klem og rigtig god aften:-)

  SvarSlet
 5. Åh hvor er de dejlige, og Eddie også..Fransk Bulldog ? De er herlige..;D

  SvarSlet