søndag den 18. september 2011

Kongskilde marked og Daniel på besøg:-)


I denne weekend er der høstmarked på Kongskilde friluftsgård ved Sorø. Traditionen tro var vi derovre med alle "børnene":-) trods det lidt halvvåde vejr havde vi en rigtig hyggelig dag, det lykkedes os at finde et sted at sidde i tørvejr og de medbragte sandwich og kaffe blev indtaget.
Derefter blev der ellers kigget på alle de spændende boder, lille Daniel var især optaget af nogle flotte traktorer man kunne prøve og farfar blev selvfølgelig lokket med derover;-) personligt kunne jeg ikke stå for de utrolig flotte høns der også blev udstillet( ærgerligt man ikke bor på en gård)samt en meget smuk ugle og en falk der også blev fremvist.
Vi havde aftalt , at Daniel skulle med os hjem og overnatte efter markedet og det har bare været så hyggeligt. Det er utroligt så hurtigt det går med hans udvikling lige nu, han imponerede os godt nok da det viste sig at han kunne regne små regnestykker allerede! Flot klaret i en alder af tre et halvt synes jeg:-). Nu er den lille guldklump lige taget hjem og resten af søndagen står på lidt rengøring og klargøring til en ny uge. Rigtig god søndag:-)

9 kommentarer:

 1. Sikke et spændende høstmarked - dine bileder er bare så smukke! Daniel må have nydt at se dyrene, og jeg falder også fuldstændig for de smukke høns og falken og uglen! Rigtig god søndag til dig! Jeg venter med rengøringen til morgen :-) Klem!

  SvarSlet
 2. Gode billeder.
  Altid spændende for både børn og voksne at gå på marked.
  Fine Høns.
  Dejlig at have børnebørn på besøg.
  Vi har 13 børnebørn og 2 oldebørn og det tredie oldebarn er på vej.
  Skøn med en stor familie.

  SvarSlet
 3. Tak for en dejlig weekend mor.. Ikke mindst turen til markedet. Det var nogle lækre æggesandwich :) Knus Mette

  SvarSlet
 4. Madame: Det var rigtig spændende og hyggeligt og Daniel nød det:-) Klogt af dig at vente med rengøringen til i morgen;-)ha en dejlig aften, Klem:-)

  SvarSlet
 5. Landbohaven: Ja, det er dejligt at lave noget sammen med familien:-)Hold da op, så mange børnebørn og snart 3 oldebørn! Super dejligt at høre:-)

  SvarSlet
 6. Ugler i posen: Tak i lige måde skat, det var rigtig hyggeligt. Dine boller idag var også super gode:-)Knus.

  SvarSlet
 7. Hej Det er bare rigtig hyggeligt ud... hmm drømmer farfar om at komme op på den traktor ? smil vi var ude og tømme 2 boer igår og fik pakket til Egeskov markede jeg køre derover allene i år, så kryds finger for bare lidt tør vejr. Ha en dejlig dag og hils derhjemme. klem

  SvarSlet
 8. Louise: Ja han kunne godt se sådan ud;-)Hvor lyder det spændende med de 2 boer! Det trækker altså stadig i mig, lidt antik handler er man vel stadig;-)Jeg håber du får et super godt marked med masser af solskin:-)Du må også hilse, Knus:-)

  SvarSlet
 9. Hvad mon det er med små drenge og traktorer?
  Det lyder som et rigtig godt høstmarked, I har dernede - det ser både spændende og hyggeligt ud på én gang.

  SvarSlet