lørdag den 10. september 2011

Loppefund.


Vi var lige på en hurtig lille "loppetur" i omegnen her i formiddag. . det var ikke det vilde vi fandt men et par retro tæpper blev det dog til:-)
Nu er de mest til vores datter, da det er hende der sværmer for retro men det blå i midten er nu så sødt at jeg godt kunne finde på at beholde det:-)Ha en super dejlig lørdag:-)

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige loppefund - du har været heldig! Jeg har en stor svaghed for de hæklede oldemortæpper, men det er sjældent man kan finde dem, synes jeg.
  Ha' en dejlig dag :-) Klem!

  SvarSlet
 2. Sådan et hæklet tæppe har jeg også... ;-) Men nu er jeg forsynet med en svigermor, der glad og gerne hækler sådan nogle. Det er så vældig sjovt at være på loppemarked, og jeg glæder mig til på lørdag, hvor det er min tur. Jeg skal bare stå BAG bordet, for jeg har en masse at sælge... ;-)

  SvarSlet
 3. Madame: Jeg synes også de er rigtig fine og hyggelige:-)oldemortæpperne, men du har ret det kan være svært at finde nogen der er i så god stand som dette.Ha en god søndag, Klem:-)

  Mia Folkmann: Du er heldig med sådan en svigermor! Det lyder spændende med dit loppemarked,håber du får solgt en masse:-)

  SvarSlet