fredag den 9. september 2011

To der nyder solen:-)


Som i ved elsker jeg katte og jeg bliver ALDRIG træt af at kigge på vores to perser drenge:-) her til aften sad jeg lidt ude på terrassen med dem, straks kom de og ville lege og kæle. Man kan ikke undgå at blive glad og komme til at grine når man sidder og betragter sådan et par:-) jeg kunne godt unde alle at prøve det. . Håber i alle må ha en dejlig fredag aften, vi skal rigtig hygge og se vild med dans;-)

7 kommentarer:

 1. Hej Dine katte er bare de dejligste, ønsker mig en rigtig kat men gemalen vil ikke ha kat. Vi har jo den der vild kat som kommer når den kan lugte aftensmad, og den er ikke til at komme i nærheden af. så jeg må nøjes med den. Ha en dejlig weekend. hils omkring dig, kram

  SvarSlet
 2. Nåh, hvor er de dejlige :-) Sådan har Sofus og Miss Mis også ligget i solen i dag - katte elsker åbenbart sol og varme, ja, lige som os ;)
  Jeg skal også se 'Vild med dans' om en times tid.
  Klem og ha' en go' aften :)

  SvarSlet
 3. Louise: Godt du har den vilde mis:-)men hvis din mand skifter mening ved jeg at vores opdrætter netop har killinger. Du må også ha en rigtig god weekend og du må også hilse:-)

  Madame: Det har også været skønt vejr idag:-)ja de er nok ligesom os;-)
  Hyggeligt du også skal se vild med dans, så må vi håbe der er nogle gode med! Ha en dejlig aften, Klem:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den kær. Go' weekend.

  SvarSlet
 5. Det er et par søde "uldtotter" du der har :-)

  SvarSlet
 6. Malene: Tak dor det og i lige måde:-)

  Vivik: Ja ikke, men især den ene kræver en del pelspleje:-)

  SvarSlet