tirsdag den 6. september 2011

Høstmarked hos Camilla Plum:-)


Mens vi var på weekend i Dronningmølle, var vi også ude og besøge Camilla Plums høstmarked. Hvis man kan lide den slags kan jeg varmt anbefale et besøg næste år.
Der var alt hvad man kunne ønske sig af ting til hus og have:-) spændende planter, økologiske varer i massevis samt lækre hjemmebagte kager og små lette sunde retter. Jeg var ret fascineret af deres åbne bageri hvor der blev bagt mens folk nærmest gik rundt derinde! En anden ting jeg ikke kan stå for er spændende sæber og jeg måtte bare snuse til dem allesammen:-) den spændende butik der også hører til stedet var fyldt til bristepunktet med krydderier og andre ting til spændende madlavning.
Grøntsagerne er et kapitel for sig, de var rigtig flot og indbydende sat op, smukt så det ud med alle de kønne farver. I haveafdelingen faldt jeg for en smuk limegrøn solhat, sådan en må jeg se at få fat på.
Det bedste ved stedet var dog stemningen synes jeg, helt afslappet og nede på jorden. Det vrimlede dog også med folk i alle aldre, alle så ud til at hygge sig og vejret var fantastisk lige netop den dag:-)
Nu vil jeg gå i køkkenet og lave en lækker kyllinge grøntsagsret, stærkt inspireret af noget af det jeg så hos Camilla Plum;-) rigtig god tirsgag aften:-)

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare festligt ud med alle de dejlige farver...Det må være et besøg værd næste år...God tirsdag aften til dig og velbekommen...;D

  SvarSlet
 2. Wauw, sikke nogle skønne billeder du har taget! Jeg var på Camilla Plums høstmarked sidste år og var også betaget af alt det, der var at opleve. I år var vi på Aarstidernes høstmarked, og det er også flot, men ikke helt så flot som det, du har set. Men de gør til gengæld lidt mere ud af, at børnene får nogle sjove oplevelser.
  Klem og ha' en dejlig aften!

  SvarSlet
 3. Rejen: Ja efterårets farver er noget af det skønneste. . jeg kan kun anbefale dig et besøg næste år, det var virkelig hyggeligt:-)rigtig god aften:-)

  Madame: Tak for det:-)jeg tror bestemt vi også vil prøve Aarstidernes marked næste år, det lyder rigtig dejligt og sikkert lige noget for vores lille Daniel. Klem og rigtig god aften:-)

  SvarSlet
 4. Hej det ser da bare rigftig hyggeligt ud. Håber vi kan når derop næste år. klem og god onsdag til dig.

  SvarSlet
 5. Flotte billeder, og hvor ser det hyggeligt ud. Tror jeg kunne købe mig fattig i frugt, grønt, brød, blomster m.m. ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg kom lige forbi din blog.
  Gode billeder.
  Altid spændende at gå på et marked og måske få et eller andet med hjem til haven. Limegrøn Solhat kender jeg ikke. Den må jeg have på min ønskeseddel. Jeg har 4 andre slags.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 7. Sikke et væld af skønne sager! Får lyst at drage på marked med det samme.

  SvarSlet