torsdag den 15. september 2011

Efterår i haven.


Det har været en lang og lidt stresset dag idag, så efter arbejde, afkrydsning af stemmeseddel, rengøring af køleskab m.m trængte jeg lige til at koble hjernen lidt fra;-) hvad er så bedre end at gå en runde i haven og bare slappe af og ta et par billeder af tingenes tilstand. .
Vi har stadig en hel "skov" af dahlia, især de hvide synes jeg er utrolig kønne i år. Mine sjove lidt "trævlede " asters er jeg også ret glad for. Noget der også er skønt at ha i haven til buketter er Stolte kavalerer, de har nogle skønne farver og holder rigtig længe. Vores dejlige genbo har lige været med et helt læs rødbeder, så nu skal der snart syltes igen:-) skønt med flinke naboer. Tomater har vi også stadig mange af, jeg tror vi har haft flere hundrede i år! Nå men aftensmaden kalder og derefter skal vi jo nok se lidt valg, rigtig god aften:-)

9 kommentarer:

 1. Haven er et godt sted at få hjernen klaret :-) God aften til dig.

  SvarSlet
 2. God idé at gå i haven og stresse af. Du har smukke dahliaer, jeg har samme hvide, mine bliver desværre ædt af snegle med hus. Det er rigtig ærgerligt.

  SvarSlet
 3. Hvor er dine Dahlia bare flotte :-)
  Mine har virkelig skuffet i år, og de er også snegle-føde i stor stil, ligesom hos Høneballehaven.

  SvarSlet
 4. Smukke blomster og dejligt at være udenfor og kigge på noget kønt når man skal falde lidt ned..;D

  SvarSlet
 5. Hvor er det smukt at se blomsterne i din have - dine dalia er skønne, sikke farver! Jeg havde en flot dalia, som jeg desværre glemte at grave op, så frosten tog den. Det må også være sjovt at kunne høste sine egne rødbeder og tomater.
  Ha' en god fredag, klem!

  SvarSlet
 6. Pia: Hvor har du bare ret:-)også rigtig god aften til dig:-)

  Høneballehaven: Det er altid dejligt at gå en tur i haven:-) synd med dine dahlia, ærgerligt med de snegle! vi har heldigvis været forskånet for dem.

  SvarSlet
 7. Hanne: Tak for de pæne ord:-)hvor er det synd i er så snegle plagede.

  Rejen: Ja det virker altid beroligende på mig;-)

  Madame: Tak for de søde ord:-) Synd med din dahlia, ja det er om at få knoldene op når frosten kommer. .Det er rigtig dejligt med alle de tomater og skønt med en flink nabo;-)Ha en dejlig aften, Klem:)

  SvarSlet
 8. Hvor er det dog nogle smukke skarpe billeder du har taget. Bare jeg kunne gøre det også.

  SvarSlet
 9. Lene: Tak skal du ha:-)nogen gange lykkedes det bedre end andre;-)Jeg synes forøvrigt du plejer at ta nogle meget smukke billeder:-)

  SvarSlet