tirsdag den 13. september 2011

Den smagte rigtig godt:-)


Vi blev enige om at vi hellere måtte prøvesmage mine syltede blommer her til aften. Jeg kan kun sige ( som bjørnen i tulip reklamen) at på en skala fra 1 til 10 smager de rigtig godt;-) fortsat god aften:-)

9 kommentarer:

 1. Uhm, har du en bestemt opskrift til blommer i madeira?

  SvarSlet
 2. Uhm, hvor ser det lækkert ud! Jeg elsker den slags frugtdesserter - men hos mig er det æblerne, der er gang i...

  Skønne billeder af de søde dyr, du også viser. Jeg kunne meget nemt blive fristet til sådan en lille killing, men den vil næppe sætte pris på min fremtidige "mobile" tilværelse... ;-)

  SvarSlet
 3. Ser også rigtig lækker ud. ha en dejlig dag knus

  SvarSlet
 4. Uhm, det ser vel nok lækkert ud - god idé at servere desserten i et glas, så man kan nyde synet af lagene. Klem og ha' en dejlig dag!

  SvarSlet
 5. Uhmmm altid godt med prøvesmagninger..;D

  SvarSlet
 6. Lene: Ikke rigtig:-) jeg koger bare et par kilo blommer, ca en dl vand samt sukker efter smag. Når blommerne er møre men uden at tabe skindet, tages de op og lægges i glas. Lagen koges ind i ca 5 min til den bliver sirupagtig, der tilsættes Madeira efter smag samt en smule atamon. Blommerne skæres i kvarte inden tilberedningen, god fornøjelse:-)

  SvarSlet
 7. Mia Folkmann: Det lyder også lækkert med æbler:-) der findes så mange lækre frugtdesserter:-).Nej jeg kan godt se problemet med killingen;-)

  Louise: Tak skal du ha og i lige måde:-)Knus

  Madame: Ja man spiser jo også meget med øjnene ikke:-)jeg kan godt li at man kan se lagene som du siger:-)ha en rigtig god aften, klem:-)

  SvarSlet
 8. Rejen: Ja man må jo lige sikre kvaliteten er ok;-)

  SvarSlet