lørdag den 9. april 2011

Carpaccio på min måde..

En af mine yndligsretter er carpaccio, jeg laver den dog lidt anderledes end man plejer. . . jeg starter med et lag ruccola, derpå lægges de tynde skiver oksekød. oven på dette drysses permasan, oliven, fetaost i tern samt tomatbåde. Til sidst hældes lidt dressing over som piskes sammen af olivenolie, balsamico, citronsaft, lidt vand samt salt og peber. Jeg plejer at servere lidt italiensk landbrød eller andet godt brød til. Når man laver det på denne måde kan det fint bruges som en let middagsret. God appetit:-)

11 kommentarer:

  1. Mums hvor ser det lækkert ud...
    Sikke en skøn sommer ret på en dejlig solskins dag..
    Knus Irene

    SvarSlet
  2. Ååååhhh vil gerne have bytte min MD burger for det!!!! mums

    SvarSlet
  3. Mmm.. Ville også gerne have byttet min pizza for det der!! :)

    SvarSlet
  4. Det ser bare lækkert ud! Bliver sulten igen.....

    SvarSlet
  5. mmmmm....det så veldig godt, enkelt og sunt ut....

    SvarSlet
  6. Irene: ja det er lige mad til at spise på terrassen til sommer. knus.

    SvarSlet
  7. Tina og Ugler i posen: Det må vi lave en dag når i alle kommer på besøg:-)

    SvarSlet
  8. PerlePaladset og Fru Tunheim: Det er også vældig lækkert og sundt og så er det lyn hurtigt at lave:-)

    SvarSlet
  9. Uhm, det ser meget, meget lækkert ud - jeg vil straks gemme din idé, og den skal helt bestemt prøves her.
    God søndag til dig!

    SvarSlet
  10. Madame: Du må også ha en dejlig søndag i det fine solskinsvejr:-)

    SvarSlet
  11. Et indbydende let måltid. Det ser rigtigt lækkert ud :-)

    SvarSlet