onsdag den 27. april 2011

Hygge på terrassen..Er der noget så skønt som når man efter arbejde kan sætte sig ud på terrassen og drikke en kop kaffe? Det har regnet det meste af dagen her i Næstved hvor vi bor men da jeg havde fri blev det det fineste solskinsvejr igen:-) vi er jo blevet noget forvænte med vejret her i påsken så det bliver jo hurtigt en vane at være meget udendørs. . Min mand havde været ude og købe en dejlig fuchia til mig mens jeg var væk, sådan en MÅ jeg have ellers er det ikke rigtig sommer synes jeg. De søde lilla blomster i potterne er en gave fra vores datter og svigersøn, de er simpelthen så yndige med deres fine små blomster. Vores to katte hyggede sig også rigtig, de elsker når "mor og far" har tid til at sidde og beundre dem;-) min mand har forøvrigt selv støbt kummen de lille petunia står i, de laves af en blanding af cement, sand og spagnum. .De bliver hårde som sten, er super dekorative og holder år efter år:-)

6 kommentarer:

 1. Der er vel nok smukt på din terrasse! Dejligt at du fik solskin, da du havde fri, så du kunne nyde haven. Sofus og Miss Mis beder mig hilse dine katte :-)
  Jeg har også været i haven, har slået græs og luget. Tænk at det er 20 grader allerede i april ...

  SvarSlet
 2. Hvor ser der hyggeligt ud, og dejlige farver på dine blomster :-)
  Knus Irene

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare dejligt ud mor! Og hvor er bamse-drengene skønne.. De nyder rigtigt, når deres mor har tid til at lege med dem på terrassen ;) Jeg ønsker mig også et af fars "kummer", de er super lækre. Knus Mette

  SvarSlet
 4. Madame: Tak skal du ha:-)Jeg skal nok hilse Fillermand og Blueboy:-)Ja det er skønt med det gode vejr, vi må håbe at vi får en super sommer i år.


  Irene:Tak søde, ja man trænger til at se nogle farver efter den lange vinter. .Knus

  SvarSlet
 5. Ugler i posen: Ja de hygger sig rigtigt:-) der står en klar til dig, i kan bare komme og vælge en:-)Knus

  SvarSlet
 6. Jamen der er dine misser jo - og hvor de dog hygger sig:0)
  Skønne blomster og en total-i-orden cementkrukke husbonden har lavet :0)
  Knus

  SvarSlet