onsdag den 6. april 2011

Den nye er flyttet ind...

 

Ja det er altså vores nye sofa jeg taler om...:-) efter mange og lange overvejelser, lykkedes det os endelig at vælge en ny sofa. Det var virkelig svært synes jeg, også fordi jeg er typen der hænger meget ved vores ting. Jeg vil nødig indrømme det, men det var med tårer i øjnene at jeg vinkede farvel til de kære gamle sofaer. skørt ikke... men der er så mange minder forbundet med sådan noget. . Nå men nu står den nye der og vi er rigtig glade for den. Den ankom i et hav af emballager i 7-8 dele, støn. Da det så værst ud kom vores gode veninde heldigvis ind af døren for at se vidunderet! Med hendes hjælp lykkedes det forholdsvis hurtigt at samle de forskellige dele. Nu skal vi bare ha fundet et nyt sofabord? nye billeder til væggene m.m, ja det fører noget med sig når man sådan lægger stilen om:-)

8 kommentarer:

 1. Tillykke med den :0) den er super fin, vi kommer snart hjem og prøvesidder den :0)

  SvarSlet
 2. Hej Tina, tak skal du ha:-) ja det må i snart gøre.

  SvarSlet
 3. Det er en super dejlig sofa mor! Jeg synes den klæder Jeres stue og Myre-stolene. Og tak for dejlig mad igår i øvrigt :)

  SvarSlet
 4. Tusen takk for besøk hos meg, det setter jeg stor pris på. Gratulerer med ny sofa, den er kjempefin og det blir spennende å se det nye sofabordet som kommer til. Ønsker deg en glad og fin kveld.

  SvarSlet
 5. Ugler i posen:det var da så lidt, i kan tro vi glæder os til at se filmen:-)

  SvarSlet
 6. Fru Tunheim: Tak skal du ha, jeg tror vi er ved at ha fundet det rigtige. Det er en rigtig hyggelig blog du har:-)Du må også ha en dejlig aften.

  SvarSlet
 7. Den ser rigtig dejlig ud - lige så I kan sidde samlet og hygge jer! Skøn farve! Vi trænger også til en ny sofa, men jeg kan simpelthen ikke bestemme mig, og vi har ikke plads til en stor en som jeres.
  Ha' en god dag :-)

  SvarSlet
 8. Madame:Det er også svært at beslutte sig synes jeg. Men den vi har valgt bliver skræddersyet efter ens egne ønsker. dvs at man kan lave den i lige den størrelse og facon man vil have. Ha en rigtig god aften:-)

  SvarSlet