søndag den 10. april 2011

Haven lige nu...Vejret er jo fantastisk idag, sol fra en skyfri himmel, så jeg er selvfølgelig i haven:-)skønt at se hvordan det hele er på vej op. Mine jordbær rabarber som har været flere år om at få rigtig fat, ser nu endelig ud til at blive til noget.. En dejlig silkepæon jeg for nylig har fået af vores søn og svigerdatter ser også ud til at trives vældig godt, spændende at se farven på den! Ellers er noget af det jeg holder mest af i haven såmænd de små yndige violer og de gule fredløs. De lyser sådan op og ser så glade ud :-) min mands dahlia knolde er også kommet frem fra deres vinterhi, der er i hundredevis og det er lidt af et arbejde at få dem lagt. Heldigvis er det noget han glæder sig til hvert år og resultatet plejer da også at være forrygende. Nu vil jeg gå ud og så lidt tidlige sommerblomster. .jeg ved godt det er lidt tidligt men jeg kan ikk vente:-) God søndag.

9 kommentarer:

 1. Der er ikke noget så dejligt som haven lige nu, hvor det vælter op med skønne vækster. Jeg kan for mit indre øje se jeres dahliaer - det må være helt fantastisk, når de blomstrer.

  SvarSlet
 2. Som det spirer og gror i hagen din, vakkert er det. Det er ikke kommet så langt hos oss, mne vi kommer følgende etter....

  SvarSlet
 3. Madame:Ja det er skønt med en masse blomster i haven og ikke mindst at kunne gå ud og plukke en buket:-)

  SvarSlet
 4. Fru Tunheim:Ja der sker rigtig meget derude lige nu, det er en pragtfuld årstid:-)

  SvarSlet
 5. Det ser skønt ud, Mor.. Ville ønske vi kunne have været hjemme på terrassen sammen med dig idag.. Håber det bliver godt vejr imorgen, så vi også kan få lidt i jorden herhjemme :)

  SvarSlet
 6. Hold da op, hvor har du mange knolde. Dahliaer er så smukke - både når de står i haven og inde i en vase. En have giver mange glæder, og så sparer man jo turen til motionscentret.

  SvarSlet
 7. Ugler i posen: jeg savnede jer også:-)men nu kommer der forhåbentlig masser af dejlige dage hvor vi kan hygge:-)

  Manna: Hvor har du ret:-)det giver faktisk en del motion at lave havearbejde. . Ja Dahlia er en spændende blomst og så kommer der jo flere hvert år:-)

  SvarSlet
 8. Hej Prikker
  Imponerende mængde af Dahlia, hvordan opbevarer I dem? de ser flotted og struttende ud. I år fik min frost trods indpakning, sidste år var det for varmt hvor de udtørrede, hints....
  kh Lone.g

  SvarSlet
 9. Lone.g: hmm, ja det kan være lidt vanskeligt med de Dahlia. Min mand plejer at skylle alt jord af dem, hvorefter de får lov til at ligge og tørre et par dage.De bliver så lagt i kasser og sat i et frostfrit, temmelig mørkt udhus.Der vil altid være en del der går til men største delen vil overleve på denne måde.Kh.Prikker.

  SvarSlet