onsdag den 13. april 2011

Mums... Boller i selleri og hindbærmarengs!Da jeg kom hjem fra arbejde idag havde min mand lavet boller i selleri, det er han bare blevet verdensmester i, hmm glæder mig til at spise det om lidt:-) vores søde datter har ovenikøbet også bagt marengskage med hindbær som vi skal ha til dessert, bare lækkert. . . Selv om det har regnet hele dagen, har det alligevel været en rigtig dejlig dag og jeg nåede da også lige at plukke et par forårsblomster mellem regndråberne:-) Ha en rigtig god aften alle der læser med:-)

8 kommentarer:

 1. Mums...Den marangs kage ville jeg gerne sætte mine tænder i....Jeg ved jo hvor fantastisk den smager....Opskrift..Opskrift...Opskrift, please ;-)
  Knus Irene

  SvarSlet
 2. Ja vi vil have din opskrift... jeg blev også snydt for den lækre kage... må vist selv ti at lave den :0)... nnnøøøjjjjj mine tænde løber i vand...opskrift opskrift

  SvarSlet
 3. Hej Irene og Tina, opskriften kommer her:Der skal bruges 6 æggehvider og 300 g sukker. Hviderne piskes helt stive, lidt af sukkeret piskes derefter i.Resten af sukkeret vendes i med lange dybe tag til dejen er sej og kan danne toppe.Bred derefter dejen ud på bagepapir til en cirkel ca. 30 cm. Bages i lidt over 1 time, dækkes evt med lidt folie undervejs hvis den bliver for mørk.Når bunden er kølet helt af,dekoreres den med flødeskum blandet med hindbær tilsat sukker efter smag.Rigtig god fornøjelse:-) knus.

  SvarSlet
 4. Elsker Boller i selleri, det er bare ikke så tit vi får det. Endnu en af de ting, der kommer tilbage på menuen, når ungerne er fløjet fra reden ;-)

  SvarSlet
 5. Trine: Det har du helt ret i, mens børnene bor hjemme er det mest det de kan lide man laver. Hyggeligt at du læser med:-)

  SvarSlet
 6. Uh, det ser lækkert ud - den opskrift gemmer jeg lige (:

  - Kit

  SvarSlet
 7. Uhm, sikke en skøn menu - dejligt med en mand og en datter der kan lide at gå i køkkenet! Jeg elsker at blive overrasket, og min mand kan heldigvis også lide at lave mad - og at bage.

  SvarSlet
 8. A+K: Den er i hvert fald nem at lave og smager skønt:-)

  Madame: Det er rigtig dejligt når man kan skiftes lidt til det og blive overrasket engang imellem, godt med sådan nogle mænd og børn:-)

  SvarSlet