tirsdag den 26. april 2011

Glimt af påsken der gik. . .Så er påsken overstået og det er blevet hverdag igen. Ikke fordi der er noget galt i det, det er da også helt rart at komme tilbage på arbejde igen:-) det har været en rigtig hyggelig påske hvor vi har nået en utrolig masse ting! Vi har nået at male næsten alle døre og paneler i hele huset plus træværket udendørs. . skønt at få det gjort, så kan man bedre slappe lidt af senere på sommeren. . Vi har også lagt hus til den store familie og venne påskefrokost, en rigtig dejlig dag med utrolige mængder af mad;-) der var alt fra lækker hjemmerøget laks som vores svigersøn stod for, til en fantastisk chocolade lagkage som min veninde havde lavet. Det hele var utrolig lækkert og vi var enige om at det er meget hyggeligt at alle medbringer et par retter eller en kage, altid sjovt at se hvad de andre har fundet på:-)

4 kommentarer:

 1. I har vel nok været flittige, malet og hygget og spist lækker mad - sikke skønne billeder du har taget! Vi burde også have malet i det fine vejr, men har bare dovnet :-)
  Jeg synes, det er en rigtig god idé, at alle medbringer et par retter eller en kage, hvis man er mange, der mødes!

  SvarSlet
 2. Skal si dere har vær effektive....veldig greit nå alle tar med litt mat hver. Vårt juleselskap var sånn og kjempemoro å oppdage hva hever enkelt hadde tat med. Maleprsjekt er noe pes, men godt når det er gjort. Jeg startet et maleprosjekt på hytta i dag og håper på å bli ferdig før sommeren. Ha en deilig kveld.

  SvarSlet
 3. Madame: Det er i hvert fald skønt når det er gjort;-)vi har nu også slappet rigtig af ind imellem og bare nydt det:-)det med maden er noget vi har indført for et års tid siden i vores familie og det fungerer rigtig godt:-)


  Fru Tunheim:Jo tak det har været en vældig aktiv og dejlig påskeferie, du må ha god arbejdslyst med dit malerprojekt og en rigtig god aften:-)

  SvarSlet
 4. Her sidder jeg med alle mine talenter og rå-savler over dine lækre, spiselige og indbydende fotos af dejlig mad....slubre, savle, mums!!!

  SvarSlet