mandag den 11. april 2011

fornemmelse for glas. . .Glas har altid haft en utrolig tiltrækningskraft på mig, jeg synes det er et utrolig fascinerende og smukt materiale...Det gælder både når det drejer sig om smukke gamle eller nye glas, flotte vaser, skåle m.m. men ikke mindst når det handler om nipsenåle som jeg har samlet på siden jeg var 14 år:-) jeg kan ikke stå for dem med deres glade farver og sjove former. Jeg er åbenbart ikke den eneste der har det sådan, de fleste kvinder der kommer på besøg i vores hjem skal lige kigge nærmere på dem:-)

5 kommentarer:

 1. Eeeej, en skøn smuk samling nipsenåle. Jeg har samlet i ca. 40 år. Efterhånden er de svære at finde i glas.

  SvarSlet
 2. Nøj, hvor er de fine - jeg er meget imponeret. Min mor havde de dejligste nipsenåle, men jeg har ikke set sådan nogle, siden jeg var barn. Hvor finder du dem, er det mon på loppemarkeder?

  SvarSlet
 3. Manna: Så har vi næsten samlet lige længe:-)ja det er ikke alle man ser der er lige gode, jeg er nogen gange blevet skuffet når jeg har studeret dem nærmere.

  SvarSlet
 4. Madame: Det er lidt forskelligt hvor jeg finder dem,men det er tit på loppemarkeder. De gamle er absolut de flotteste:-)jeg har også været så heldig at arve nogen.

  SvarSlet
 5. Hold da op hvor er de fine! Og jeg spottede med det samme en frø. Nææhhhhh :)
  Og hvor har du dog mange! Fantastisk samling :)

  SvarSlet