søndag den 17. april 2011

Retro fund og Liselund!

Det har været en skøn og aktiv søndag, fra morgenstunden kørte vi sammen med vores datter og svigersøn til Idestrup på falster hvor der var stort loppemarked. Det vrimlede med mennesker der ligesom os var ude for at gøre nogle spændende kup:-) Det lykkedes os dog at gøre nogle gode handler inden turen gik videre til Stubbekøbing over Bogø og Stege. Det var en rigtig god dag for der var loppemarkeder overalt og der blev købt en masse spændende varer til Vores datter og svigersøns net butik MetteSofie.dk På billedet kan man se dagens høst;-) vi kørte også et smut til Liselund hvor vi holdt årets første picnic i de skønne omgivelser. Der var simpelthen så dejligt og så varmt at vi sagtens kunne sidde på et tæppe og spise, egentlig utroligt i april måned. . .Da vi igen var hjemme i Næstved måtte vi lige en tur forbi vores søn og svigerdatter og skønne lille barnebarn til en tår kaffe, en rigtig dejlig søndag lige efter mit hoved:-)

8 kommentarer:

 1. Hvilken herlig søndag I har haft, og sikke mange skønne retro sager, der er blevet købt.

  SvarSlet
 2. I er da bare for søde sådan at tage med ud efter lopperier. Og sikke gevinster I er draget hjem med.

  SvarSlet
 3. Manna: Ja det har været en rigtig herlig dag:-)og altid spændende at finde nogle sjove ting:-)

  Malene: Tak skal du ha:-)vi er rigtig glade for at ha denne hobby sammen med vores søde datter og svigersøn:-)

  SvarSlet
 4. Sikke en skøn dag - lige efter mit hjerte. Og picnic ved Liselund hvor anemonerne blomstrer. Jeg elsker både loppemarkeder og picnic i det grønne.
  Jeg håber, påsken giver os mulighed for at fylde picnickurven igen :-)

  SvarSlet
 5. Kom lige forbi din blog :-)
  Ja sikken en masse retro, gad vide hvor meget der blev solgt. Smukke billeder du har taget.
  Mange hilsener fra Laura :-)

  SvarSlet
 6. Madame: Det er jo en vidunderlig tid vi går i møde, jeg tror helt sikkert at der nok skal komme nogle fine dage til det. Der er jo ikke noget så hyggeligt som en picnic med familie og venner:-)

  SvarSlet
 7. Laura: Tak for de søde ord og velkommen :-)ja retro bølgen er jo over os, sjovt at gense ting fra ens egen barndom:-)

  SvarSlet
 8. En skøn og indbringende søndag i har haft.

  SvarSlet