fredag den 1. april 2011

Himmel og helvede. . . .

Vi har her i huset to vidunderlige perserkatte. Den ene er en exotic og den anden er en langhåret colourpoint. Mere hengivne og fantastiske katte findes ikke. . eneste problem er at sådan nogle krabater jo giver en masse ekstra arbejde! Indimellem bliver min mand og jeg enige om at vi ville ha et meget nemmere liv, hvis vi ikke skulle støvsuge efter dem hele tiden, rede deres pels, tørre tårer op efter dem(perserkatte har nemlig brune tårer), rense kattebakke m .m. Dertil kommer at de begge er meget kræsne, spiser kun det dyreste kattemad på markedet:-)men. . .Når man så tænker på alle glæderne ved at ha dem, alle de sjove oplevelser de giver os og den skønne fornemmelse det er at se to små forventningsfulde missehoveder når man kommer hjem, så glemmer man alt det andet. De vil såmænd til hver en tid kunne vikle os om poten:-)så jeg kan kun anbefale alle at holde kat, i det hele taget giver det et dejligt liv i huset at holde dyr. Hvad synes i?

4 kommentarer:

 1. Dejligt indlæg - jeg synes, det er berigende at have katte, selv om det også giver lidt ekstra arbejde. Vi har to, som giver os glæder hver dag :-)
  Nu fandt jeg dig heldigvis, tak fordi du vendte tilbage til mig med din blogs navn!

  SvarSlet
 2. Tak skal du have,det var da så lidt. Dejligt at du gider læse med. Ha en rigtig dejlig weekend:-)

  SvarSlet
 3. Skønt udtryk han har:)
  Elsker katte og har også én, som glæder her.

  SvarSlet
 4. Han er også en rigtig nuttebasse, fuld af sjov og ballade og med det skønneste temperament:-)dejligt at høre fra en der også elsker katte.

  SvarSlet