fredag den 5. august 2011

Ugen der fløj afsted:-)


Den første arbejdsuge efter ferien er bare suset afsted! Det var faktisk rigtig dejligt at komme tilbage og det har været en super hyggelig uge med masser af grin og gode oplevelser:-)
Vi har i ca 14 dage prøvet at leve ekstra sundt og det går også forrygende, vi har begge tabt flere kilo og føler os rigtig sunde;-)vi er også begyndt at gå lange ture igen og heldigvis har vi flere søde venner som gerne vil gå med, det er utroligt hvad man kan få snakket om på sådan en tur og hvor er det dejligt med sådan en tur i skoven på en time eller to. Vi bor i et skønt område med skoven ganske tæt på og store naturområder der indbyder til længere vandringer. Vi fandt bla et område forleden der var fuld af hjortetrøst, jeg skal love for det vrimlede med sommerfugle, sjældent har jeg set så mange.
Haven gror også så det er en lyst:-)vores dahlia har simpelthen så mange blomster, her er et par af dem. . . .til sidst et billede af aftensmaden idag, det skal jo ikke kun gå op i sundhed;-)så idag skal vi ha hjemmelavet pizza, uhmm. rigtig god fredag aften.

4 kommentarer:

 1. Det er nogle meget smukke billeder fra din have! Ja, er det ikke dejligt at gå lange ture og snakke imens? Det nyder vi også her. Hvor er det flot, at I har tabt så meget på et par uger.

  Ha' en dejlig fredag aften, klem!

  SvarSlet
 2. Flotte flotte blomster, og fint at I allerede har tabt jer...Det er dejligt med lange gåture, det holder vi også meget af..;-D

  SvarSlet
 3. Åh bare min badevægt kunne sige det samme :0)........men her holder vi ferie endnu så måske senere ;0)

  Hvor er den smuk din rose - og geoginer er helt fantastiske - et mexicansk festfyrvaærkeri.

  SvarSlet
 4. Madame: Ja det er utroligt så tiden flyver når man vandrer afsted og snakker og griner, det er en dejlig måde at få rørt sig på. God lørdag, klem:-)

  Rejen: Det er også rigtig dejligt:-)både det ene og det andet:-)

  Frøken solhat: Det er heller ikke nemt når man har ferie, man skal også ha lov til at nyde det:-) Rosen er en blå engelsk rose:-)

  SvarSlet