lørdag den 27. august 2011

Torden og hygge:-)


Vi skulle ellers ha sovet længe idag. . .vi havde besøg af nogle rigtig gode venner i går aftes, der blev snakket og grinet til langt ud på natten:-)hvor er det bare hyggeligt når tiden flyver afsted fordi man har så meget at tale om:-)
Vi blev imidlertid vækket igen kort tid efter vi var gået i seng! Det tordnede og lynede og regnede så vi sjældent har oplevet noget lignende! Kl8 i morges besluttede vi at vi lige så godt kunne stå op så meget tordnede det. .jeg var faktisk oppe og finde transportkurv frem til vores to misser(hvis nu det skulle slå ned). Det gjorde det nu heldigvis ikke;-)
Vi skulle faktisk også ha været ud og plukke brombær og lave syltetøj hos vores datter og svigersøn, det har vi dog udskudt en dag eller to. Ja, det har været en ualmindelig våd sommer og mange ting har vi måtte aflyse eller udskyde. Nu gælder det jo om at få vendt tingene til noget positivt og jeg må sige at vi har haft en utrolig afslappende dag med masser af stearinlys og fjernsynskiggeri:-)sådan en dag er jo heller ikke så dårlig engang imellem. Ha en rigtig dejlig lørdag aften:-)

5 kommentarer:

 1. I har da vist haft lige så meget uvejr, som vi har haft her. Det lynede og tordnede og blev ved til i eftermiddag - jeg har sjældent oplevet noget lignende. Men lidt fascinerende er det også, at vi ikke kan styre alt :-) Håber du har nydt at kunne slappe af inden døre! Klem og ha' en go' lørdag!

  SvarSlet
 2. Ja, det var et frygteligt uvejr. Det eneste udendørs jeg har foretaget mig i dag var at klippe 25 dræbere over, iført gummistøvler og paraply. Indendørshygge er heller ikke at foragte, bare det ikke bliver for længe ;)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker jeres stue, når stearinlysene er tændt, der er så hyggeligt.. Selvom det er list uhyggeligt med lyn, torden og ustyrligt regnvejr, så er der alligevel noget hyggeligt over det, når man kan sidde indenfor med dyne foran fjernsynet.. Synd vi måtte udsætte vores syltning, men mon ikke det kan lade sig gøre imorgen? :) Knus

  SvarSlet
 4. Madame: Du har ret det er både fascinerende og lidt uhyggeligt. .men det var nu rigtig hyggeligt at slappe inden døre:-)Klem:-)

  Lene: Ja det er længe siden det har været så slemt! Men godt du alligevel vovede dig ud i det:-)

  Mette: Tak skat, det er jeres stue også:-) men i er jo altid velkommen til at komme og hygge:-)håber vi kan sylte i morgen. Knus:-)

  SvarSlet
 5. Det var også regn og torden her, men heldigvis ikke i det mængder, men nok til at det ikke blev havevejr. Mindre end 10 km herfra fik de 40 mm vand. I dag ser det bedre ud :-)

  SvarSlet