søndag den 21. august 2011

Gønge marked i Lundby:-)


Inspireret af det utrolig skønne sommervejr det pludselig er blevet, blev vi enige om at vi, vores børn,svigerbørn, barnebarn, mor søster og niece ville mødes til en hyggelig familieudflugt på Lundby Gønge marked.
Aftalen var at hver familie skulle nedbringe lidt til et fælles kage og kaffebord. Det blev rigtig hyggeligt og der blev rigtig snakket , hygget og leget, fægtet m.m.
Min niece Bibi( det øverste billede) har gået til rollespil i en del år og stod for at fægte mod de børn og unge der kunne tænke sig at prøve det. Hun er en meget dygtig pige til at kæmpe med sværd, så modstanderne fik deres sag for:-) det var rigtig sjovt at se på og vores barnebarn skulle selvfølgelig også prøve at kæmpe mod sin far.
Der var som altid en skøn atmosfære på markedet, det emmede af middelalderstemning allevegne. . Der var alt fra flotte ting lavet i skind og uld, spændende mad lavet i jerngryder over bål, spændende boder med hjemmelavede specialiteter samt masser af underholdning! Der var mulighed for at prøve en masse ting, f.eks bueskydning, fægtning m.m.
Det har været en rigtig dejlig weekend med masser af familiehygge og sjove oplevelser, mon ikke jeg lige skal nå at se en krimi inden en ny arbejdsuge kalder;-) fortsat god søndag aften til jer der kigger med:-)

7 kommentarer:

 1. Hej der ser bare rigtig hyggeligt, og sikke en dejlig sommerdag vi fik. klem og go uge til jer.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne billeder du har taget - meget stemningsfulde! Jeg synes, det er en god idé at lave et middelaldermarked og lade børn (og os andre) opleve, hvordan det var at leve dengang. Og I havde heldigvis dejligt vejr!
  Klem og ha' en go' mandag.

  SvarSlet
 3. Det lyder som en rigtig hyggelig søndag, dejlige billeder og flot gået af din niece..God uge til dig..;)

  SvarSlet
 4. Louise: Ja det var en skøn og varm sommerdag, lige det vi havde håbet på:-)Klem og rigtig god mandag:-)

  Madame: Det var også rigtig hyggeligt og vejret var jo perfekt:-) det er altid spændende for både børn og voksne at se hvordan man levede i gamle dage:-)Klem og rigtig god mandag til dig!

  Rejen: Det var virkelig en hyggelig dag, ja hun er lidt af en sej pige:-)du må også ha en dejlig uge:-)

  SvarSlet
 5. En dejlig afslappet familiedag i skønt vejr, så kan man da heller ikke ønske sig mere :-)

  SvarSlet
 6. meget hyggeligt !! og endda perfekt vejr :)

  SvarSlet
 7. Pia: Nej det har du ret i, sådanne dage er bare dejlige:-)

  Tim: Ja det var det helt bestemt, det er altid dejligt at være sammen med familien:-)

  SvarSlet