søndag den 7. august 2011

Mordet i dagligstuen.


Vores to ellers så fredelige og nærmest dovne perserkatte, der normalt er så kræsne, at de rynker på snuden over selv de lækreste kattemenuer, gav mig lidt af en overraskelse her til aften! Jeg stod i køkkenet og lavede mad da jeg hørte mærkelige lyde inde fra stuen, jeg tænkte at det nok var Blue-Boy der havde gang i en af sine mange legemus eller noget i den retning. . .det viste sig at vores to rolige kæledyr havde udviklet sig til et par blodtørstige løver der i fællesskab havde dræbt en lille gråspurv de havde fundet i haven! Jeg ilede selvfølgelig til for at hjælpe den stakkels fugl men desværre for sent. Da jeg ikke lige havde lyst til at se de to små uhyrer maltraktere fuglen yderligere (især ikke på vores pæne gulv)skyndte jeg mig at bære den væk.
Hvis blikke kunne dræbe var jeg nok død nu! Især Filler jamrede højlydt det meste af aftenen i bar protest:-)nu skete der endelig noget spændende syntes han at ville fortælle mig. Jeg er dog tilgivet nu tror jeg, efter en halv dåse kattebolcher:-)

7 kommentarer:

 1. Åh nej, mord i stuen. Godt du gav fuglen en værdig død ;)

  SvarSlet
 2. Uf. Det er altså det værste ved katte, men det er jo nu engang deres natur, så der er ikke så meget at gøre ved det. Godt du fik forhindret et større blodbad - vi opdagede engang på den hårde måde, HVOR meget en solsort kan fylde... faktisk det meste af et hus.

  SvarSlet
 3. puha sikke da nogle bæster, og stakkels fugl..Men sådan er kattes natur jo...;-D

  SvarSlet
 4. Uha, jeg kender det så godt, og jeg hader det :-) Skynder mig også at fjerne dyret - og i bedste fald er det dødt, så man ikke også skal slå det ihjel.
  Klem og god mandag til dig!

  SvarSlet
 5. tjaaa... katte er vel rovdyr når det kommer til stykket... ;)

  SvarSlet
 6. Malene: Det var så sørgeligt at se det lille kræ ligge der så det var det mindste jeg kunne gøre:-)

  Mommer: Uha, ja det er virkelig ikke sjovt at opleve! Men som du siger er det jo desværre deres natur, svært når man også elsker fugle.

  Rejen: Ja de var bestemt heller ikke populære lige da det var sket, men de er jo nogle små rovdyr;-)

  Madame: Du kan tro jeg var glad for den var død, trods alt. .Man tror slet ikke ens tamme katte kan finde på sådan noget:-)Klem og rigtig god mandag til dig også:-)

  Tim: Ja det har du jo ret i, man glemmer det bare sådan til hverdag:-)

  SvarSlet
 7. Som flere andre skriver. Det er kattens natur, men jeg ville også helst være fri for den slags mor(d)skab inde i huset :-)

  SvarSlet