fredag den 12. august 2011

Stakkels Filler!


Den ene af vores to perser katte, havde for et par dage siden pludselig en mærkelig rød hævelse i tandkødet. Jeg opdagede det fordi han pludselig blev meget stille, sov næsten hele dagen og vaskede sig ikke om munden som han plejer. Vi fik en tid hos dyrlægen der kunne konstatere, at han havde en tandbyld! Katten skulle faste i tolv timer og så blev han ellers bedøvet og en kæmpe hjørnetand blev trukket ud. . da vi hentede ham i eftermiddags var han stadig noget omtumlet og lige nu ligger han inde i stuen og putter hos sin far:-) den stakkels lille fyr prøvede at spise lidt mad til aften men måtte opgive selv det blødeste pate rørt ud i vand. Håber det går bedre i morgen, det er svært at se når ens dyr har det dårligt. God fredag aften til jer der læser med.

2 kommentarer:

  1. Stakkels Filler - det var vel nok godt, du kom til dyrlægen med ham! Tænk at katte kan få en tandbyld. Vi har oplevet, at Miss Mis fik en byld på kinden efter et bid, og hun måtte også akut opereres.
    Nu håber jeg, at Filler hurtigt begynder at spise igen. Klem til jer begge to!

    SvarSlet
  2. Madame: Tak skal du ha, Filler er heldigvis ved at være frisk igen:-)han både spiser og leger igen. Sikke noget med Miss Mis, ja man kommer ud for lidt af hver som katteejer;-)Klem og god lørdag:-)

    SvarSlet