tirsdag den 9. august 2011

Lækkerier fra haven:-)


Mums så har vi igen masser af flotte fersken i haven, der er rigtig mange frugter igen i år. Det er utroligt så godt de gror, når man tar det noget kølige våde danske vejr i betragtning:-)
Sidste år havde vi faktisk så mange, at vi lavede marmelade af nogen af dem. Det smagte også udmærket men de er nu bedst friske synes jeg.
De ligner helt almindelige ferskener men kødet er meget lysere og de er helt utroligt saftige, det er bestemt et træ der er værd at ha i sin have:-)god tirsdag til jer der læser med.

6 kommentarer:

 1. Det lyder vel nok lækkert at have sine egne ferskner! Tænk at vores klima er varmt nok, men jeg gætter på, dit træ står op ad en sydmur og i læ.
  Ha' en dejlig tirsdag, klem!

  SvarSlet
 2. Madame:Det er også rigtig dejligt, de kræver ikke så meget som man skulle tro. Men som du siger står de op af en sydmur og i læ:-)Klem og god aften!

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor må det være dejligt at kunne gå ud i sin have og plukke en kurv fuld af sine egne ferskner.

  SvarSlet
 4. Det lyder skønt! Jeg elsker ferskner, men jeg har aldrig smagt nogen "af egen avl" - de må være ekstra dejlige... :-)

  SvarSlet
 5. De minder mig om min barndom, hvor vi havde hele gavlen fyldt med ferskner. Vores blev dog noget småskravl, og den lodne skal, var vi nød til at pille af, men så smagte de altså også herligt.

  SvarSlet
 6. MollyMy: Det er også skønt:-)de smager også helt anderledes end dem man køber.

  Mia Folkmann: De smager rigtig godt,som sagt er de også utrolige saftige og lyse indvendig:-)

  Pia: Ok, men der findes jo nok mange sorter. Vores er faktisk utrolig store i år, de kan åbenbart godt lide regn;-)

  SvarSlet