tirsdag den 26. juli 2011

Vild med sommerfugle!


Jeg har altid så længe jeg kan huske været vild med sommerfugle. Jeg har nogle utrolig dejlige barbdomsminder fra jeg var en 6-7 år. Mine forældre havde på det tidspunkt en helt vidunderlig have og blandt andet var der en kæmpe sommerfuglebusk! Den vrimlede simpelthen med sommerfugle og jeg kunne sidde i timevis og beundre de smukke insekter. I mit voksne liv har jeg altid sørget for at vi har mindst en sommerfuglebusk i haven:-)den er bare indbegrebet af sommer for mig. Håber i alle må ha en skøn solskinsdag:-)

10 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle fine billeder. Og skønt med en masse sommerfugle i haven. De ser så søde ud, når de kommer dansende gennem luften :-)

  SvarSlet
 2. Smukke billeder mor. Jeg er også vild med sommerfugle.. Det har jeg nok fra dig :)

  SvarSlet
 3. Det er nogle skønne billeder du har taget - sommerfugle er dybt fascinerende at kigge på, så elegante både i bevægelser og i farver og mønstre. Jeg kan bestemt godt forstå, du er vild med sommerfugle!
  Er der mon færre i år - jeg har ikke set så mange, som jeg plejer her ved Liseleje.
  Klem og ha' en go' aften!

  SvarSlet
 4. Flotte billeder af sommerfuglene :-)

  SvarSlet
 5. Signe: Tak skal du ha, det er bare lidt svært at ta billeder af dem;-)de sidder ikke stille mange sekunder:-)men skønne er de.

  Mette: Tak for det, ja det er jeg sikker på du har:-)knus

  Madame: Dejligt at høre:-) ja man kan slet ikke få øjnene fra dem vel?Jeg synes desværre også der er bleve færre af dem men med en sommerfuglebusk i haven er man da sikker på at få en del at se:-)Klem og rigtig god aften!

  Pia: Tak for det:-)

  SvarSlet
 6. De er bare så flotte.
  Sommerfuglebuske plejer at vrimle med sommerfugle, men der er, som andre har nævnt, næsten ingen i år nogen steder overhovedet. Vi så stort set heller ingen sommerfugle i England, hvor det ellers plejer at vrimle og hvor de ligefrem i skolerne har det som et projekt at få flere til næste år.
  Var vinteren for streng, mon?

  SvarSlet
 7. Det lyder da som et rigtig godt projekt de har der, måske skulle man indføre det her i danmark:-)
  Det kan godt være det er de strenge vintre vi har haft de sidste par år. . jeg syntes bare der var mange flere før i tiden, en sommerfuglebusk lokker dog stadig mange til:-)

  SvarSlet
 8. knaldgodt foto-ramt af de flotte sommerfugle, jeg forventer også masser af sommerfugle i haven lige så snart min hjortetrøst begynder at blomstre ;)

  og takker for kommentaren på min blog, og kagen var rigtig go', prøv den.....

  SvarSlet
 9. Tim: Tak skal du ha:-)min mand og jeg så netop et sted med masser ad hjortetrøst idag da vi var ude og gå. Det vrimlede med sommerfugle så du kan godt glæde dig:-)ja den kage bliver vi nødt til at prøve:-)

  SvarSlet
 10. Jeg har ligesom dig også dejlige barndomsminder om min fars omsorg for en stor hvid sommerfuglebusk. Jeg mistede min egen store busk i opgravning af haven og desværre gik min hvide sommerfuglebusk-stikling til i den hårde vinter - men jeg må bestemt have den indført i haven igen.
  Hilsen Berit

  SvarSlet