fredag den 29. juli 2011

Antikmesse i Helsingborg.


Torsdag morgen gik turen til Helsingborg i sverige, efter en lille rundtur i Helsingør tog vi Sundbussen over vandet:-) det var en meget blæsende morgen så jeg skal lige love for der var bølger!
Min bror og hans kone har gennem 35 år handlet med Antikviteter, især rigtig fine ting fra det 17 og 18 årh. De udstiller flere gange om året deres smukke ting i ind og udland og denne gang var turen altså kommet til Helsingborg.
Det var en fantastisk flot udstilling jeg kun kan anbefale at besøge, der var noget for enhver smag( og pengepung):-)jeg vil dog nøjes med at vise nogle stemningsbilleder fra min bror og svigerindes stand. Det hele var som sædvanligt utrolig smukt og smagfuldt, virkelig en fornøjelse:-)rigtig god fredag aften:-)

4 kommentarer:

 1. Hej Ihh jeg ville ønske vi havde tid til at smutte en tur over og se messen, Jeg er helt vild med hovdevandsægende de er bare så smukke og sikke, et håndværk. Ha en rigtig dejlig lørdag.
  klem

  SvarSlet
 2. Wauw, sikke vidunderlige billeder - det vil jeg også gerne opleve! Ved du, hvor længe antikmessen varer? Jeg har set sådan en messe i London, og det var en meget stor oplevelse. Købte du noget med hjem?
  Klem og en dejlig lørdag til dig!

  SvarSlet
 3. Louise: Ja den er helt sikkert også et besøg værd, de hovedvandsæg er jeg også meget betaget af, de er simpelthen så flotte. Du må også ha en rigtig god lørdag, Klem, :-)

  SvarSlet
 4. Madame: Den slutter desværre allerede i dag. . .men der kommer snart en udstilling i jylland. Det er en rigtig stor oplevelse og meget spændende at se på alle de spændende stande. Jeg var fristet flere gange men vi købte dog ikke noget. Rigtig god lørdag, klem:-)

  SvarSlet