lørdag den 2. juli 2011

Total afslappet lørdag:-)


Det har været en af den slags dage hvor man står rigtig sent op, sidder og hygger over morgenmaden, kører en tur ud i storcenteret, drysser rundt og køber lidt tøj m.m:-) altså en lidt atypisk dag! Men skønt er det engang imellem ikke at skulle noget særligt:-) resten af dagen har vi set Wimbledon, rigtig spændende, selv om det selvfølgelig havde været sjovere hvis der stadig havde været dansk deltagelse. Jeg synes der er noget helt specielt over den turnering, hele atmosfæren og alle de gamle traditioner. . .jeg drømmer om engang at komme over at se det rigtigt, nu må vi se, lige foreløbig bliver det ikke;-) nå men efter al det fjernsynskiggeri trængte vi til at køre en lille tur. Billederne viser lidt af det vi så på vores vej. Turen gik ud omkring Vejlø og Basnæs, der var simpelthen så smukt her til aften. På et tidspnukt var der en lille hare der absolut ikke ville forlade vejen:-) Jeg synes også lige i skal ha et billede af lækkermissen Blue Boy som har hygget sig lige så meget som os hele dagen. Rigtig god lørdag aften:-)

8 kommentarer:

 1. det er bare dejligt en gang imellem at lave ingenting udover at hygge sig...;-D dejlig blue boy..

  SvarSlet
 2. Sikke nogle smukke billeder - det lyder som en skøn og afslappet dag, du havde i går! Her ser vi også harer.
  Så har I heller ikke haft skybrud, som København har haft. Uha sikke billeder ...
  Er Basnæs en herregård? Synes jeg kan huske, at der kom H.C. Andersen.
  Klem til dig og Blue Boy og rigtig god søndag!

  SvarSlet
 3. Der findes ikke noget der er ret meget bedre, end at komme ud i naturen.
  Hos os har det regnet hele dagen, og om aftenen kom der torden.

  SvarSlet
 4. Skønne billeder....jeg kan næsten lugte tjæren fra fiskegarnet:0)...og ryger lige lukt tilbage i barndommens land og lange dovne sommerdage ved Bøgeskoven. Tak for det:0)...og god søndag.

  SvarSlet
 5. Rejen: Ja det er skønt at få lov til det engang imellem, det trænger man til efter en travl uge:-)

  Madame: Tak skal du ha:-)ja ren afslapning har det været. Vi har fået en del regn men ikke i så voldsomme mængder heldigvis. Basnæs er nærmest et lille fiskerleje utrolig kønt beliggende, med den der gammeldags charme der får en til at føle sig hensat til barndommen:-)Rigtig god søndag også til dig. Klem:-)

  Pia: Hvor har du ret, det er helt vidunderligt :-)vi fik også lige en ordentlig gang torden i aftes!

  Lene: Tak skal du ha, dejligt du kunne li det:-)jeg elsker også det område, smukt og stille og dyrelivet er helt fantastisk. Rigtig god søndag:-)

  SvarSlet
 6. Flotte billeder, og jepper... der skal altid være plads til en off-dag. Det sker ogå at jeg tager en fridag fra arbejdet og river stikket ud..

  SvarSlet
 7. Tim: Tak skal du ha:-) ja det tror jeg også er vigtigt at gøre engang imellem:-)

  Kisser Laptern: Tak for det:-)

  SvarSlet