onsdag den 20. juli 2011

Blomsterudstilling i Koblenz


Under vores ferietur til Tyskland var vi på mange spændende ture, en af dem gik til en kæmpe blomsterudstilling:-)
Hvert år afholdes der en kæmpe haveudstilling et sted i Tyskland, i år var det i Koblenz.Midt i byen besøgte vi det 48 hektar store blomsterparadis. . Den er delt op i to dele, idet man tager svævebanen over Rhinen hvor der også er en fantastisk udsigt over byen og Deutsches Eck, hvor mosel og rhinen mødes.
Selve udstillingen var meget flot og kæmpe stor, temaet var havens blomster og der var så mange skønne eksemplarer:-) jeg kunne personligt bedst lide de mere naturlige bede, de alt for opstillede ting er ikke lige mig. . .men der var noget for enhver smag. Grøntsager var der også og særligt salatbedene med deres snorlige rækker så fantastiske ud. Hvis jeg skal vælge en som den allersmukkeste blomst må det blive den skønne " Kønigin der blumen" en vidunderlig sart hvid rose med lyserødt indimellem. Den vil vi se om vi kan finde til vores egen have:-) Rigtig god onsdag:-)

7 kommentarer:

 1. Sikke nogle vidunderlige billeder - det store staudebed er slet ikke til at stå for, og de lyserøde store blomster er fantastiske - er det mon solhat?

  Dine billeder minder mig om min mormors store have, da jeg var barn.
  Ha' en god aften og tak fordi vi må kigge med! Klem

  SvarSlet
 2. Hvor ser det dejlig ud. Læste om udstillingen på haveselskabets hjemmeside. De har vist en tur derned.

  SvarSlet
 3. Madame: Tusind tak for de pæne ord:-)ja de store lyserøde blomster er solhat, de var simpelthen så smukke! De er også nogle af mine favoritter efter denne haveudstilling:-)Rigtig god torsdag. Klem!

  Havehyrden: Ok? ja det vil jeg godt tro, den er også et besøg værd:-)

  SvarSlet
 4. Skønne billeder - tak fordi du delte oplevelsen med os andre :-)

  SvarSlet
 5. Signe: Tak skal du ha, dejligt du kigger med:-)

  SvarSlet
 6. Tak for at tage os med på tur........man bliver jo helt fristet til en lign. tur engang ;0)

  Det skønne gamle komfur må gerne flytte ind hos mig.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Det må have været en dejlig oplevelse at besøge den udstilling. Skønne billeder af en masse dejlige blomster og en masse kreativitet.

  SvarSlet