søndag den 17. juli 2011

Skønne dage i tyskland:-)


Vi er lige kommet hjem fra en pragtfuld tur til Assmannshausen ved Rhinen, propfulde af indtryk og dejlige oplevelser:-) vi havde valgt en rolig ferie i år, da vi havde inviteret min mor med på ferie. Stedet var et utrolig dejligt hotel lige ud til Rhinen og med en helt usædvanlig smuk vinterrasse, her tilbragte vi meget tid med at indtage meget lækker mad, skønne kager, spændende vine og drinks i selskab med en masse søde mennesker. Vi fik virkelig hygget og snakket og slappet af og oven i købet fik vi også nogle dejlige nye venner som jeg er sikker på vi kommer til at se en del til.
Der var selvfølgelig også en masse interressante udflugter på programmet, bl.a en kæmpe haveudstilling, adskillige svævebane ture, sejlture på Rhinen og sjove aftener i den berømte Drosselgasse:-) vinmarker og flotte borge og vinslotte fik vi også kigget på. Rejsen sluttede med et besøg i Køln som er en virkelig spændende by man kan bruge mange timer i.
Billederne viser et lille udpluk af vores rejse, jeg har tænkt mig at skrive lidt mere om bl.a blomsterudstillingen en af dagene:-) nu skal der lige pakkes ud, vaskes lidt tøj m.m. Det var forøvrigt en ren fornøjelse at komme hjem, vores søde datter og svigersøn kom og hentede os ved bussen og hjemme ventede den lækreste mad de havde lavet:-)

9 kommentarer:

 1. Velkommen hjem. Det lyder som en skøn tur. Glæder mig til at høre mere om haveudstillingen ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Mor. Dejlige billeder i har taget. Godt i havde en dejlig tur :)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne billeder du viser her, og det lyder som den dejligste ferie, I har haft! Og hyggeligt for din mor at få lov at være med! Jeg håber du fortæller mere om blomsterudstillingen og viser billeder.
  Klem og en dejlig dag til dig :-)

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem til det danske, dejlig at havde en god tur.

  SvarSlet
 5. Signe: Mange tak:-)ja det var en rigtig dejlig tur og haveudstillingen var virkelig smuk. Der kommer snart billeder derfra:-)

  Mette: Tak skat, i må snart se alle billederne:-)

  Madame: Tak skal du ha,det var virkelig en vellykket tur og dejligt min mor var med. Jeg skal nok fortælle mere om haveudstillingen:-)
  Rigtig god dag til dig også, Klem:-)

  Louise: Tak skal du ha, ja det var en skøn tur men også dejligt at komme hjem:-)

  SvarSlet
 6. Det var da nogle dejlige stemningsfyldte billeder du har valgt. Lyder som en dejlig tur. Fandt i måske en lokal vinproducent du kan anbefale?

  SvarSlet
 7. Velkommen hjem efter en dejlig ferie, med mange skønne oplevelser.
  Alle ferier er bare dejlige, på hver sin måde!

  SvarSlet
 8. Havehyrden: Tak for det, ja det var en rigtig dejlig tur:-) jeg kan desværre ikke anbefale nogen bestemt, men de laver mange gode vine i det område. Vi kunne især godt lide en mørkerød sekt, dvs, med bobler i, den var rigtig god:-)

  Pia: Mange tak, ja du har helt ret:-)hver ferieform har sin charme.Heldigvis har jeg næsten 14 dage endnu, så må vi se hvad vi finder på!

  SvarSlet
 9. Velkommen hjem det ser ud til at I har haft nogle skønne dage i det tyske..Glæder mig til flere billeder..Fortsat god ferie..

  SvarSlet