søndag den 3. juli 2011

Brunch på Cafe´Mocca:-)


Min mand og jeg var inviteret til brunch på Cafe`Mocca i Præstø i dag og sammen med et par gode venner havde vi et par rigtig hyggelige timer:-) det er et sted vi besøger med jævne mellemrum da det ud over at have noget virkelig lækker mad også ligger helt utrolig dejligt direkte på havnen i Præstø. Da vi havde spist os igennem utallige lækkerier blev vi enige om at køre en tur over Feddet til Faxeladeplads for tilsidst at aflægge et besøg hos Isabellas gårdbutik på Hesede Hovedgård ved Gisselfeldt. Det er jo et rigtig "tøsested" så mens mændene tog en kop kaffe, fik min veninde og jeg kigget på en masse lækre ting og der røg da også et par gode sager i kurven:-)

Senere på dagen nåede vi også lige at besøge vores søn og svigerdatter og guldklumpen Daniel:-)en rigtig dejlig dag der sluttede med et lille besøg af vores datter og svigersøn der kom hjem fra ferie i jylland. Man må sige, at det har været en særdeles aktiv og dejlig søndag:-)

8 kommentarer:

 1. Det lyder som den perfekte søndag. Og det er da en brunch lige efter mit hoved. Uhm!

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig søndag, I har haft! Café Mocca må blive et af mine mål for en udflugt - der er så smukt i Præsø Havn. Jeg var i Præstø for nogle måneder siden, da jeg var til blogtræf hos Sidse og nød udsigten i havnen. Isabellas gårdbutik vil jeg også forfærdelig gerne opleve en dag :-)
  Klem og god mandag til dig!

  SvarSlet
 3. der er så hyggeligt i Præstø havn...ser også lækkert ud med den brunch...;-D

  SvarSlet
 4. Malene: Den er virkelig god, kan varmt anbefales:-)

  Madame: Jeg synes helt bestemt du skulle prøve det, det er et super hyggeligt og afslappet sted. Isabellas er også et dejligt sted at besøge, masser af søde ting til hus og have:-)og så ligger det lige ved siden af Gisselfeldt som er et af mine yndlingssteder:-) Klem og rigtig god mandag til dig!

  SvarSlet
 5. Tim: Det var en rigtig dejlig dag kan du tro:-)

  Rejen: Ja der er sådan en dejlig stemning og brunchen er super:-)

  SvarSlet
 6. Uhm, hvor ser det bare lækkert ud. Lyder da lige som en perfekt dag :-))

  SvarSlet
 7. Laura: det var super lækkert og en rigtig dejlig dag:-)

  SvarSlet