tirsdag den 5. juli 2011

Ribsgele´. . .


En af mine veninder kom igår og forærede os en ordentlig portion ribs, nærmere betegnet grenene fra en halv busk med hundredevis af smukke lækre ribs:-). .min mand blev straks sat i arbejde med at ribbe dem;-)han gjorde det nu helt frivilligt og så gik jeg ellers igang med at lave gele! Jeg har aldrig prøvet det før men egentlig var det jo ikke så svært. Eneste problem var, at vi ikke havde sådan et klæde som man åbenbart normalt bruger. Et viskestykke kunne dog også bruges viste det sig omend det gik lidt langsomt. . resultatet blev vist ok, smuk farve og fin smag. Jeg synes måske det godt kunne være lidt mere stift men jeg må jo bare prøve igen:-)ha en rigtig dejlig tirsdag.

5 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt, at du har lavet ribsgele. Det glæder vi os til at smage, det ser da rigtig fint ud. Du har da også altid energi til det hele, selv efter en lang arbejdsdag søde Mor :)Knus

  SvarSlet
 2. Uhm, sikke en skøn gave at få! Ja, du skal nok bare prøve en gang mere, så finder du ud af, hvordan du får den rette konsistens. Jeg tror aldrig jeg selv har lavet ribsgelé, men min mor lavede gelé hvert år - så jeg har dejlige minder :-)
  Klem!

  SvarSlet
 3. Hej Mor.. Du skulle tage at prøve denne opskrift, hvis du har flere ribs tilbage :)

  http://kasparasregnbue.blogspot.com/2011/07/syrlig-ripskake-til-en-bedagelig.html

  Knus

  SvarSlet
 4. Mette: Tak skal du ha skat:-)du kan tro i nok skal få lov at smage det og jeg har også lavet noget til jer. Knus:-)


  Tim: Ja det har du helt ret i;-)


  Madame: Ja det var rigtig dejligt:-)det er så hyggeligt her på vejen,alle deler lidt på kryds og tværs af det man har i haverne. Hvor hyggelige minder om din mor:-)Klem:-)


  Mette: Den må jeg helt sikkert prøve:-) Knus.

  SvarSlet