søndag den 11. marts 2012

Loppetur....


Det har været en rigtig hyggelig søndag, sammen med vores datter og svigersøn har vi været på en af vores dejlige loppeture som vi tit tar på sammen. Det er skønt at kunne være fælles om denne interresse også og så betyder det ikke så meget, at man nogen gange kommer hjem uden de helt store fund;-)
Idag var der loppemarked i Vordingborghallen, det var nu ikke noget særligt så vi fortsatte over den gamle Storstrømsbro til Stubbekøbing, vi fandt et par steder på vejen med lopper og en kaffepause på havnen blev det også til. Vi kørte over Farøbroen og Bogødæmningen hjem og passerede også Dr.Alexandrines bro...hele 3 broer blev det faktisk til! På hjemvejen faldt vi også over et fantastisk lille sted hvor der også blev skiltet med loppemarked...det viste sig at være en lille ældre dame der oprindeligt kom fra en samefamilie i Lapland der for ca 20 år siden havde købt en faldefærdig gammel rønne i nærheden af Præstø. Helt alene havde hun sat det gamle bondehus i stand så det idag fremstår helt oprindeligt og smukt. Hun bor fuldstændig som man gjorde i gamle dage og hun var fantastisk sød og inviterede os ind og se hvordan hun bor. Jeg fik lov til at tage billeder som jeg vil vise jer en af dagene:-)
Jeg har vist tidligere nævnt, at jeg samler på lidt forskellige ting, bl.a de såkaldte hulskeer, skørt måske men jeg synes bare de er søde og dekorative i køkkenet:-)min søde svigersøn fandt en til mig idag, så nu er samlingen udvidet med en lilla:-) Rigtig god søndag.

9 kommentarer:

 1. Det var vist enkøn og indbringende tur. Fik du også "Loppemarked"-skiltet med dig hjem :)

  Glædelig søndag.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Det lyder som den dejligste tur, og hvor er det hyggeligt, at I har denne fælles interesse med jeres datter! Og så er det sjovt at se billederne af de tre broer, se forskellen på dem. Klem og god søndag aften til jer :)

  SvarSlet
 3. Lyder til at i har haft en dejlig tur.
  Vi har været en tur på et indendørs marked i dag, men vi faldt ikke for noget.
  Vi går ofte i genbrugsbutikker. Det nyder vi.
  Hver fredag står vi på Brørup marked med havefigurer. Til sommer har jeg også planter med fra haven.
  Tak for kigget.
  Ha` en god søndag aften.

  SvarSlet
 4. Tak for en dejlig tur idag, mor. Det var super hyggeligt som altid! Hold da op, nu er du oppe på hele 7 hulskeer.. Jeg er også helt vild med dem. Sjovt, som den samme beskidte bil kører foran på billederne af de fine broer, he he ;)

  SvarSlet
 5. Sikke en masse broer i er kommet over, dronning Alexandrines bro har jeg passeret mange gange, min morforældre havde sommerhus i Kalvehave så vi var også tit på Møn....Skønne skeer og dejligt at I kan køre rundt og kigge på lopper sammen...;-D

  SvarSlet
 6. Hvor herligt med sådan en tur og jeg er vild med dine bro billeder.
  Der er noget over broer! Skønt for jer med loppe interesse fælles med jeres datter. Ønsker en fin uge!
  :-) Dorthe

  SvarSlet
 7. Hej sikke nogle fine billeder, det var da lidt trist der ikke var så meget i Vordingborg, jeg skal nok huske det med hul skeerne. Ha en dejlig dag knus.

  SvarSlet
 8. Kisser Laptern:Det var en skøn tur men jeg fik dog ikke skiltet med hjem;-)ha en dejlig mandag aften.

  Madame: Det er rigtig dejligt med fælles interesser og det var en super hyggelig tur. Jeg synes det er sjovt med alle de broer vi har i vores lille land:-)klem og rigtig god mandag aften:-)

  Landbohaven: Hvor lyder det hyggeligt at i selv står på marked, det har vi også gjort før i tiden, det er en dejlig hobby.Det lyder også meget spændende med dine planter fra haven.Ha en rigtig god aften:-)

  SvarSlet
 9. Mette: Tak i lige måde, det er altid hyggeligt at være sammen med jer:-)ja sjovt som den bil blev ved med at køre foran;-) kram

  Rejen:Det er utroligt så mange broer man kan nå at passere på sådan en søndagstur;-)Kalvehave er også et rigtig dejligt sted. Ja vi nyder vores ture sammen, ha en dejlig aften:-)

  Perler på snor: Jeg er også lidt betaget af det med broer, det er sjovt at se hvor forskelligt de er konstrueret...ja vi nyder vores fælles interesse:-)Ha en skøn uge:-)

  Louise: Tak skal du ha, ja man kan jo ikke være lige heldig hver gang;-)Super hvis du gider holde øje med skeer for mig, knus:-)

  SvarSlet