lørdag den 10. marts 2012

Fredagshygge:-)


Vores dejlige barnebarn Daniel har været på besøg og overnattet fra fredag til lørdag. Det har været super hyggeligt og sikke en masse vi har nået:-) vi var lige en tur i byen i går aftes og mens farfar skulle på apoteket, gik Daniel og jeg lige en lille tur i fætter BR. Jeg spurgte Daniel om der var noget han sådan lige manglede? Ja farmor sagde han " jeg mangler sådan en pistol men en lang en"! Det var jo ikke til at stå for og snart stod vi ved hylden med geværer:-) " det er lige sådan en jeg mangler, den tror jeg vi tar"det lød simpelthen så sødt, så det gjorde vi selvfølgelig;-)vi fandt også en fin ridder hjelm så han blev rigtig sej den lille fyr:-)
Hjemme igen blev der hygget med dyner i sofaen og is og Disney i fjernsynet, så bliver det ikke meget bedre.
I morges stod vi noget tidligere op end vi plejer på en lørdag men Daniel glædede sig til at skulle op og spise Guldkorn. Bagefter var det farfars tur til at lege med ridderborgen og det så ud til, at de begge hyggede sig gevaldigt:-)

7 kommentarer:

 1. Hej
  Hvor er det dejligt når generationerne kan hygge sig sammen - har ingen børnebørn, men som min datter på knap 16 år siger : "mor du bliver en mormor der kommer til at have dit eget skab hos mig og min familie - i skabet er ALLE tingene fra mormor... kender dig så der er i rigelige mængder, du kan jo ikke lade være!!"

  Elsker mine børn, mine niecer, mine dagplejebørn , børn!!

  knus og god weekend fortsat Mette

  SvarSlet
 2. Set fra en vinkel: Tak for din søde kommentar:-)Hvor har du ret, der er ikke noget som børn. Du kan godt glæde dig til du engang får børnebørn, det er utrolig dejligt også. Her glæder vi os til også at blive mormor og morfar om ca 2 mdr:-)
  Knus og rigtig god weekend:-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det hyggeligt for jer, at I får lov til at låne Daniel til en overnatning. Det er sådan noget, et barn aldrig glemmer. I har da rigtig hygget jer sammen - skønne billeder :-)
  Klem og ha' en dejlig aften!

  SvarSlet
 4. Daniel ligner også en som rigtig hygger sig i jeres selskab :) bare super med sådanne nogle bedsteforældre :)

  SvarSlet
 5. Børnebørn er en fantastisk gave.. Det ser virkelig ud til at Daniel og farfar hygger sig meget.. :-)
  God lørdag aften hos jer.

  SvarSlet
 6. Madame: Det er rigtig dejligt at låne ham engang imellem.Han er altid så sød og hyggelig at ha på besøg:-)du må også ha en dejlig aften, klem:-)

  Tim: Tak skal du ha:-)jeg tror vi nyder det lige meget alle tre:-)

  Inge: Ja det har du ret i, de er virkelig skønne og du kan tro der blev hygget:-)rigtig god aften også til dig:-)

  SvarSlet
 7. Det er da hygge på højeste plan og det er skønt at være sammen med barnebarn/børn.....God søndag til dig..;-D

  SvarSlet