fredag den 23. marts 2012

Forårsfornøjelser:-)


Det skønne vejr den seneste tid har virket meget inspirerende på os her i huset:-)man får lyst til at lave alle mulige ting både ude og inde....
Min mand har bl.a fået gjort haven forårsklar og inde har han sået karse i nogle af de fine gamle randforme fra hans samling af Zeuthen keramik.
Jeg selv har også haft gang i en masse forskelligt, som noget nyt har jeg fået lavet et par decopage æg, meget hyggeligt og de blev faktisk meget søde.
Weekenden byder på lidt af hvert, lørdag skal der nok laves lidt mere i haven og søndag skal vi til blogtræf, det bliver rigtig spændende og vi glæder os begge to til det:-)fortsat god solskinsfredag.

14 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke påskeæg du har lavet - og randformene er vel nok flotte i al deres enkelhed. Ja, det er dejligt at man nu kan arbejde i haven igen. Jeg glæder mig meget til på søndag og vores blogtræf :-) Husk at sommertiden begynder natten mellem lørdag og søndag.
  Klem og rigtig god fredag aften til jer nede sydpå!

  SvarSlet
 2. Tusen takk for hilsen.... Ja våren er nesten den beste årstiden med sitt spirende liv opp fra vinterdvalen og fylt med håp og forventninger om tiden som skal komme....

  Riktig god helg til dere.

  SvarSlet
 3. Madame:Tak skal du ha:-)ja det er en skøn årstid med en masse aktiviteter ude og inde. Vi glæder os også, det bliver rigtig hyggeligt. Tak fordi du husker mig på sommertiden, det er bare om at få sat uret:-)Klem og rigtig god aften til jer også.

  Fru Tunheim: Selv tak:-) ja foråret er min yndlingsårstid, man bliver så fuld af energi, skønt:-)
  Ha en rigtig god weekend

  SvarSlet
 4. Hvor ser det godt ud.
  Smuk buket med de fine påskeæg.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 5. Dejligt med påskepynt og det giver sådan nogle gode forårs fornemmelser at så karse.
  Ønsker dejligt blog-træf søndag. Måske man kan se nogle billeder bagefter?
  Desværre er turen for lang for mig:-(

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 6. Landbohaven: Tusind tak og rigtig god dag til dig:-)

  Perler på snor: Jeg er også rigtig glad for påskepynt og alt hvad der har med fprår at gøre:-)Synd du ikke kan komme til blogtræf men jeg skal nok prøve at tage nogle billeder:-)knus

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK - Det vil jeg glæde mig til og måske kan jeg en anden gang:-)

   Slet
 7. Jeg er hverken nået til påskepynt eller karse endnu, jeg skal jo nå blogtræffet i morgen. Vi ses :-)

  SvarSlet
 8. Pia: Ha, ha den var meget god:-) ja det bliver rigtig hyggeligt at møde dig, ses i morgen:-)

  SvarSlet
 9. Hvor ER de fine, de æg. Jeg tænkte netop på, at jeg ville have pynteæg op her til påske - så jeg skal vist til at have fart på, hvis jeg skal hamle op med dine... ;-)

  SvarSlet
 10. Mia Folkmann:Tak skal du ha,hvor er du sød:-)de er faktisk meget nemme at lave og så er det rigtig hyggeligt:-)

  SvarSlet
 11. Dejligt, at I kom til blogtræf i dag - det var hyggeligt at møde jer!

  SvarSlet
 12. Siger som Bente - det var en super dejlig dag i København og rigtig hyggeligt at møde jer begge. Jeg håber, vi ses igen en anden gang, der arrangeres jo blogtræf igen hen over sommeren, og hvis vi kan få det arrangeret, deltager vi i hvert fald gerne :o)

  SvarSlet
 13. Bente og Nina: Tak i lige måde, det var en fornøjelse at lære jer at kende. Håber vi ses i løbet af sommeren til nogen af de kommende træf:-)

  SvarSlet