tirsdag den 27. marts 2012

Glade ponyer:-)


På en rideskole et stenkast fra hvor vi bor, går der hver formiddag en flok rideskoleponyer og hygger sig i folden. Vi er tit ovre og kigge til dem, det er sjovt at se hvordan de har deres helt eget hierarki og hvordan nogle bestemmer og andre indordner sig....hvordan de finder ud af det kan man godt undre sig over men de er jo lige så forskellige som mennesker. Man kan dog se at de hygger sig sammen, især en dag hvor solen bare skinner fra en skyfri himmel:-)håber i også har en skøn solskinsdag som vi har her:-)

8 kommentarer:

 1. Hej ih hvor fine billeder, nogle gange savner jeg de gårtur/cykleture ved rideskolen, men man kan jo ikke få det hele, er jo glad for at bo på landet. og har kik på heste fra køkkenvinduet, men der er noget ved det område som rideskolen ligger på. noget trist og godt. ha en dejlig aften knus og hils

  SvarSlet
 2. Sikke nogle de dejlige billeder du har taget! Vi har også lige gået tur og hilst på shetlandsponyer nær herved. Det dejlige vejr var perfekt til at komme lidt ud i solen. Ja, det er sjovt som dyr har et hierarki, og nogle tager føringen. Da vi havde tamme mus, var der også altid en fører :-)
  Klem og ha' en dejlig aften!

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at se de glade heste.. De har et meget klart hierarki, og ve den unghest som i kådhed og ungdommeligt vovemod forsøger at udfordre lederhesten.. :-) Den bliver sat på plads lige med det samme.
  Det har været et fantastisk vejr i dag, lige nu sidder jeg på terrassen med bare ben og nyder aftensolen.

  SvarSlet
 4. Jeg var hestepige som barn og ung, og dine dejlige billeder får mig virkelig til at savne den tid :o)

  SvarSlet
 5. Louise: Du har ret, det er et rigtig dejligt område, vi nyder faktisk at der er blevet åbnet op til kasserne området, selvom vi også kan savne hussarerne....men dejligt at du også har udsigt til heste:-)knus og ha en dejlig aften begge to.

  Madame: Tak, ja du ved jo at jeg elsker heste;-)Det lyder som en dejlig tur i har været på, de er også skønne ponyerne du har vist engang imellem:-)Hvor morsomt at i har haft tamme mus og at de også har et hierarki:-)ha en dejlig aften, klem!

  Inge: Ja, det er ikke nemt at være en fræk og nysgerrig unghest:-)men de er virkelig sjove at betragte. Dejligt at i også har haft så skønt
  vejr og at du kunne nyde solen på terrassen, ovenikøbet med bare ben, det er da utroligt i marts måned:-)

  Nina: Dejligt du også har været hestepige, jeg tror aldrig man taber interressen helt:-

  SvarSlet
 6. Skønne billeder af ponyerne, dejligt at I bor så tæt og lige kan gå over og nyde dem...;-D En god dag til dig..

  SvarSlet
 7. Rigtig skønne hestebilleder, jeg er også så heldig, at der er en hestefold på den anden side vejen ,der hvor jeg bor, dem besøger jeg også

  SvarSlet