mandag den 26. marts 2012

Blogtræf i strålende sol:-)

Min mand og jeg var til vores første blogtræf igår og det bliver bestemt ikke det sidste. Vi havde en utrolig hyggelig dag i selskab med Madame, Monsieur, Jens, Nina og familie, Pia, Ellen og Bente. Vi startede på restaurant Firefly, sjovt at prøve et sted der kun laver vegetar og rawfood mad. Jeg syntes maden var meget smukt anrettet og smagen var også overraskende god. Efter maden viste Jens sig som en fantastisk dygtig og vidende guide, der førte os på en rundtur i det meste af København;-)vi var i hvert fald vidt omkring og fik set en masse, lige fra vagtparaden på Amalienborg til nyhavn, den lille havfrue og kastellet. En rigtig dejlig dag i fantastisk vejr, så kan man ikke forlange mere, tak til jer der var med:-)vi glæder os allerede til næste gang.

11 kommentarer:

 1. Tusind tak til jer begge fordi I ville køre den lange vej - det var dejligt at møde jer, og hvor var vi dog heldige med vejret! Jeg ved, at Jens vil lave et blogtræf på Frederiksberg sidst maj og snart vil fortælle, hvornår det bliver. Måske ses vi da, men ellers bliver der helt sikkert et par træf mere i løbet af sommeren, og et bliver på Frilandsmuseet. Klem og en dejlig dag til jer :-)

  SvarSlet
 2. Man fornemmer hygge og glæde ud af de skønne billeder!
  Hvor er det lækre billeder af den dejlige mad!
  Håber jeg kan en komme med en anden gang.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 3. Selv tak - det var hyggeligt, og hvor er det gode billeder, du har sat i indlægget.

  SvarSlet
 4. Tak, siger jeg (vi) også. Ikke mindst for det dejlige selskab. I må give lyd fra jer, hvis I kommer på disse kanter igen, og har lidt til tilovers.

  NB: Er du egentlig klar over, at du er en af dem, der har de der svært læselige ord der hele tiden skal skrives for at man kan komme til at lægge en kommentar?

  SvarSlet
 5. Madame: Tak i lige måde, det var så hyggeligt at være med og møde jer:-)Ja, vejret var da helt fantastisk også, hvor var det heldigt.Det lyder rigtig spændende med de kommende blogtræf, jeg håber vi ses til et eller flere:-)Klem og rigtig god aften til jer begge.

  Perler på snor: Tak skal du ha, det var også rigtig hyggeligt og maden var rigtig smuk og smagte godt kan du tro.Jeg håber vi ses på et af de kommende træf, det kunne være hyggeligt:-)

  Ellen: Det var det helt bestemt, tak skal du have:-)

  Pia: Tusind tak og i lige måde, det kunne være rigtig hyggeligt at ses igen:-)i må også sige til hvis i er i nærheden.
  Ja, der er flere der har sagt det med kommentarerne....det er møg irriterende og jeg ved faktisk ikke om man kan ændre det? Jeg har tænkt mig at få min søn til at kigge på det:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noteret :-)
   Du kan sagtens ændre det. Du skal ind under Indstillinger, kommentarer og flytte prikken fra ja til NEJ, under "Vis ordrebekræftelse for kommentarer" , så er det klaret :-)

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  3. Tusind tak Pia, jeg har gjort det nu, håber det virker;-)

   Slet
  4. Det gør det desværre ikke

   Slet
  5. Jeg skal nok kigge på det mor ;-) dejligt at læse at i havde en rigtig god dag :-)

   Slet
 6. Pia: Øv:-( håber Peter kan ordne det.

  Peter: Tusind tak, det ville være super dejligt:-)ja det var en rigtig dejlig dag:-)

  SvarSlet