lørdag den 29. oktober 2011

Tanker. . .


For 30 år siden blev min mand og jeg forældre til vores første barn, vores dejlige søn Peter:-) siden fulgte lillesøster Mette tre et halvt år senere. Vores børn har altid været det vigtigste i vores liv og sådan vil det være altid:-)
I morgen fylder vores store dreng 30 år og vi glæder os til at være med til at fejre ham. Det er utroligt hvad der er sket siden han kom til verden. . der har som for alle andre været både glæder og sorger, op og nedture. En ting er dog sikkert det er fantastisk at være forældre og vi er super stolte af begge vores dejlige børn. På billedet ses Peter med sin egen søn Daniel som han er en fantastisk far for:-) rigtig god lørdag til jer der læser med:-)

7 kommentarer:

 1. Tillykke med din søns runde fødselsdag - åh, sikke et dejligt billede af de to sammen! Min søn er lige blevet 32, så vi er blevet mor næsten samtidig :-)
  Klem og en rigtig god aften til dig, måske sammen med hele familien.

  SvarSlet
 2. Tillykke med sønnen :-) Vores børn er 33 og 28 og du har helt ret, det er fantastisk at være forældre. Det gode afskygger helt klart de små slag det også giver.
  Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 3. Madame:Tusind tak, sjovt at vi har sønner på næsten samme alder:-)det er bare utroligt så hurtigt tiden går. Du må også ha en rigtig dejlig aften, Klem:-)

  SvarSlet
 4. Pia: Tusind tak, så har vi næsten børn på samme alder:-)vores datter bliver 27 næste gang. Du har helt ret, de gode ting er klart i overtal. Rigtig god weekend til dig også:-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med "drengen" som selv er blevet far...Ja der både sorger og glæder ved at have og heldigvis flest glæder..God fødselsdag i morgen og en god lørdag aften..;D

  SvarSlet
 6. Hej Stor tillykke med din store søn, håber i har haft en dejlig dag og har fået fejret ham. Hils omkring dag knus

  SvarSlet
 7. Rejen: Tusind tak, ja det er dejligt at have børn og børnebørn;-)håber du har haft en dejlig weekend:-)

  Louise: Jo tak skal du ha, det har været en rigtig dejlig dag:-)du må også hilse, knus:-)

  SvarSlet