søndag den 9. oktober 2011

Mandag morgen. .


Det har været en rigtig dejlig weekend, lørdag med huset fuld af gæster til fødselsdag og søndag har den stået på ren afslapning afbrudt af et lille besøg hos vores datter og svigersøn:-)
Nu er det lige tid til en kop kaffe og mine "fuglefrø" ( All Bran og mysli) inden en ny arbejdsuge starter. Heldigvis bliver det en kort dag idag, heldigt da jeg er vågnet med noget der ligner en halsbetændelse. Nåh men ingen klynkeri fra min side, det går jo nok alligevel;-)
Rigtig god mandag til jer der kigger med:-)

6 kommentarer:

 1. Godmorgen til dig - hvor ser det hyggeligt ud! Men øv, hvor er det ærgerligt, at du er blevet syg! Men heldigt, at du kan gå tidligt hjem fra jobbet.
  Klem og rigtig god bedring!

  SvarSlet
 2. God morgen, håber du får en dejlig dag klem.

  SvarSlet
 3. Øv, desværre er der meget virus i omløb i øjeblikket, håber ikke den har bidt sig for meget fast...God mandag til dig..;D

  SvarSlet
 4. Madame: Tak skal du ha, ja det er møgirriterende når man går rundt og er halvsyg men dejligt med en nem dag:-)Klem og rigtig god aften:-)

  SvarSlet
 5. Louise:Tak søde Louise,den er gået ok trods alt. Du må ha en rigtig god aften, Knus:-)

  SvarSlet
 6. Rejen:-)Jeg har det nogenlunde her til aften men tror det kommer til at vare nogle dage desværre.Du må ha en rigtig god aften:-)

  SvarSlet