tirsdag den 11. oktober 2011

Har du også ondt i halsen?


Sådan er der flere der har sprugt mig idag og ja det har jeg desværre. .
Det er også svært at skjule, for jeg lyder vist noget hæs;-)
Vores søn og svigerdatter var på Bornholm i sommer og de havde en rigtig bornholmer specialitet med hjem til os. Honningsyp! Det er en slags snaps med honning( sjovt nok). Nu er jeg ikke den der normalt drikker særlig meget og slet ikke snaps men min mand fik den gode ide, at jeg skulle ta et glas og se om det hjalp på halsen. Det viste sig at være en god ide, det smagte faktisk rigtig godt, sådan lidt sødt og desuden hjalp det rigtig godt på både hosten og ondt i halsen:-) rådet er dermed givet videre hvis du også er en af de åbenbart mange der også er ramt for tiden. . Ha en god tirsdag aften:-)

8 kommentarer:

 1. Det var dejligt, at der er noget, der kunne lindre din dårlige hals. Jeg har ikke hørt om Honningsyp før, men det lyder lækkert. Der er vist mange, der er sløje i øjeblikket, måske fordi vi pludselig for alvor har fået efterår efter nogle lune dage i begyndelsen af oktober. Klem og ha' en dejlig aften og rigtig god bedring!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker honningsyp, tror faktisk vi har en lille sjat tilbage! Jeg synes lige pludselig det kradser lidt i halsen :) :)

  SvarSlet
 3. Jeg er heller ikke til snaps, heller ikke den bornholmske med honning, men hvad hvad gør man ikke for at holde dårligdomme på afstand :-)
  God bedring.

  SvarSlet
 4. Ondt i halsen er jeg dog sluppet for, god bedring med din..;D

  SvarSlet
 5. Kisser Laptern:Mange tak:-)

  Madame: Jeg tror også der er rigtig mange syge for tiden men dejligt når man finder noget der kan hjælpe lidt:-)og så smager det faktisk ret godt. Du må også ha en dejlig aften, klem:-)

  Lene: :-) ja det kan jo komme pludseligt:-)

  Pia: Tak skal du ha, ja nogen gange må man ofre sig lidt:-)

  Rejen: Tak skal du ha, dejligt du er sluppet:-)

  SvarSlet
 6. Hmm god bedring til dig, måske er det sympati ondt i halsen, bihule og pandehul betændelse jeg har har fået redet mig... øv øv ha en dejlig aften klem

  SvarSlet
 7. Tak for det, det lyder lidt som det jeg fejler:-( håber du snart er frisk igen, Knus.

  SvarSlet