lørdag den 21. maj 2011Uha. . jeg har forsømt min blog på det sidste, den ene dag har bare taget den anden. . travle arbejdsdage, hyggelige sammenkommster med familie og venner og indimellem en skøn smuttur til Troense på Tåsinge:-) i anledning af vores bryllupsdag overraskede min mand mig med en miniferie til Tåsinge, nærmere betegnet den lille idylliske by Troense. Til dem der endnu ikke har været der kan jeg kun sige at den bestemt er et besøg værd. Det er ligesom at træde ind i et afsnit af Barnaby:-) skønne romantiske bindingsværkshuse allevegne, det ene smukkere end det andet:-)vi fik gået nogle dejlige ture, taget en masse billeder, spist en masse lækker mad og i det hele taget bare slappet af. Hotel Troense som vi boede på kan også varmt anbefales, skønne værelser med udsigt til lystbådehavnen:-) da vi var på de kanter, fik vi besøgt både Odense og Svendborg. Dejlige byer og der blev shoppet en del tøj m.m. Sådan nogle små afbræk i hverdagen er guld værd og vi har besluttet, at det skal vi til at gøre meget oftere. God lørdag til jer der læser med:-)

2 kommentarer:

  1. Det lyder vel nok dejligt med jeres miniferie på Tåsinge! Der har jeg aldrig været, men dine billeder viser, at det er en stor fejl, der må rettes op på. Jeg har været på Frilandsmusset i dag, og husene minder meget om nogle af dem, jeg så. En miniferie som jeres skal man unde sig selv og hinanden ind imellem. Tillykke med bryllupsdagen!
    Knus

    SvarSlet
  2. Madame: Tak skal du ha:-)Frilandsmuseet er også et skønt sted, vi nyder at besøge steder som det, der er en helt speciel stemning. Jeg er helt sikker på, st Troense også er noget for dig.Knus:-)

    SvarSlet