torsdag den 26. maj 2011

Nem mad og agurkeplanter:-)


Jeg synes det kniber lidt med at finde på spændende nemme hverdagsretter lige for tiden. . vi var lige ved at falde for fristelsen til bare at hente en pizza, men nej vi skal helst leve lidt sundt til hverdag, så kan man altid skeje lidt ud i weekenden:-)nogle lækre is og andet skal der jo være plads til:-) så jeg måtte ud i fryseren hvor jeg fandt et par kyllingefileter og en grøntsagswokblanding. Det blev faktisk til en rigtig lækker ret med brune ris til og lidt ananas og fetaost på toppen.
De sidste par dage har man jo hørt så meget om den uhyggelige tarm infektion der har ramt tyskland og nu også danmark. Tilsyneladende kommer den jo fra bla tomater og agurker fra spanien. Så meget mere kan vi glæde os til at høste vores egne agurker. Vi har fået nogle fine planter af Lene, vores svigersøns mor, lige nu står de i vores allrum og venter på at det bliver varmt nok til at de kan komme ud i haven. Der er allerede søde små agurker på vej:-)Ha en dejlig torsdag aften:-)

6 kommentarer:

 1. Ja, det så mye bedre ut enn en pizza fra fryseren.....og lykke til med agurkplantene. Det er så utrolig kjekt med selvdyrket mat....

  Ha en fin kveld.

  SvarSlet
 2. Sådan noget let mad er jeg også helt vild med, det ser lækkert ud og smager skønt :-)
  Jeg kan ikke leve uden grønsager og frugt, så det bliver skønt at kunne høste fra egen have, men det varer lidt endnu.

  SvarSlet
 3. Din wokret ser skøn ud - lige sådan noget som vi også spiser her og med brune ris. Så er det plads til at synde lidt ind imellem :-)
  Ja, det er uhyggeligt med tarminfektionen! Man skal skylle sine grøntsager meget grundigt. Det må være sjovt at have agurkeplanter, har du drivhus?
  Klem og ha' en dejlig fredag.

  SvarSlet
 4. Fru Tunheim: Tak skal du ha:-)og ja du har helt ret:-)

  SvarSlet
 5. Pia: Det kan jeg heller ikke:-)jeg glæder mig også til vi får både tomater, agurker, squash m.m. i haven:-)

  SvarSlet
 6. Madame: Ja det er uhyggeligt, bare man snart finder ud af hvor smitten helt præcis kommer fra. . Det er rigtig hyggeligt med agurkplanterne:-)vi har ikke drivhus endnu men overvejer stærkt at få et. Skal lige finde den helt rigtige plads i haven. Klem til dig:-)

  SvarSlet