torsdag den 5. maj 2011

Frisk fra skoven:-)


Sammen med en god veninde er jeg begyndt at løbetræne 2 til 3 gange om ugen, det er utrolig dejligt at komme igang igen og med skoven 5 min fra vores hjem er det rimelig nemt at motivere sig selv. Efter arbejde begav vi os derfor ud på vores tur, vi var begge en smule trætte til at starte med men da vi kom ud i skoven, var der simpelthen så skønt og afslappende, at vi fik masser af energi:-) Efter ca tre kvarter stødte min mand til os, han foretrækker at gå en tur med sine stave(også super god motion). Inden vi fik set os om, var vi alle tre igang med at finde spændende ting til salatskålen. . .det blev til bla. friske bøgeblade, vild løgkarse(smager skønt), skovmærke og skvallerkål! Man tror det ikke men disse ting er fantastiske at komme i salaten og så er det jo også lidt spændende synes jeg:-) Vi fik i hvert fald lavet en dejlig menu bestående af råstegte kartoffler, koteletter, vores gode salat samt en skøn samsløg smør uhmm. . . En rigtig dejlig afslutning på en skøn tur i skoven:-)

2 kommentarer:

  1. Jeg vidste slet ikke, man kan spise bøgeblade - men hvor er det dog en god idé at tage grønt med hjem til salatskålen, når du er i skoven! Dejligt også at læse, at du løber flere gange om ugen. Her hos os bliver det til enten en længere cykeltur eller travetur hver dag, og i dag blev til 4 kilometer ud over markerne i rask gang :-)
    Klem til dig!

    SvarSlet
  2. Madame: Det lyder som en rigtig dejlig tur:-)det med at variere med en cykeltur er da også en god ide,ja det med bøgebladene har jeg også lige lært, de smager faktisk rigtig godt, friskt og lidt syrligt. Ha en god aften:-) knus

    SvarSlet